Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám megsértőd...

Normális, hogy anyám megsértődött, hogy nem akartam megmondani neki, hogy nem mondtam meg, hogy mekkora a fizetésem? 23L

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, mérnökire (jelenleg online), emelett dolgozom mint programozó (szintén otthonról).

Egyik nap be kellett menjek a munkába aláírni a papírokat a fizetésemeléshez. Nem szóltam otthon senkinek se, hogy be kell menjek a munkába, de anyám mikor hazaért, látta, hogy nem voltam otthon, megkérdezte, hogy hol voltam és miért mentem el. Megmondtam. Mikor kérdezte, hogy mekkora lett a fizetésem, nem akartam elmondani. Megsértődött.

A rezsibe nem kell pótoljak, soha nem is fogja kérni

2021. dec. 16. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
87%
Savlekoto, nehigymar az anya legyen a f.sz ebben a tortenetben. Eddig is ingyen lakott otthon. De ha eleg nagy a fizuja bennem is felmerulne, hogy miert is kellen eltartanom ha el tudja siman sajat magat. Hany eves koraig kene? El van tartva csak a ruhacskait kell megvenni, a szulok meg lehet evek ota sporolnak magukon. Szerintem igy is szep hogy ennyi idosen otthon lehet, de van egy hatar. Alapbol nem turkalnek a penztarcajaban, de ha jol keres igazan labra allhatna.
2021. dec. 16. 12:21
 32/75 anonim ***** válasza:
83%
#28-beleírtad a válaszodba az okot. Te nem laksz otthon, de ő igen és konkrétan el van tartva. Így vagy megmondta volna mennyit keres, vagy beadhatna a rezsibe. Azt sem értem, hogy ebben az esetben minek kell titkolózni? Ha elmondja, az anyja legfeljebb azt mondja, hogy szállj be a számlákba, kajába... Ha meg elkezd turkálni a zsebébe, akkor pont itt az ideje elköltözni otthonról, ha már olyan nagylány.
2021. dec. 16. 12:22
 33/75 anonim ***** válasza:
84%

Például az egyik, hogy ez nem csak úgy kialakul az emberben, hanem a szülői nevelésből hozza, tabu téma esetleg

Ha tabutéma, és a szülő így nevelte, akkor nem fogja megkérdezni, mert szerinte tabutéma.

2021. dec. 16. 12:23
 34/75 anonim ***** válasza:
84%
Lakásra gyűjtesz. Magyarul tartson még el vagy 10 évig. Álmodj királylány..
2021. dec. 16. 12:24
 35/75 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem is tudom kinek van igaza. Én speciel utálom, amikor a zsebemben turkálnak, mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy 4 éve különélek és magamat tartom el (24 vagyok). Egyszer anya telibe bekérdezte nálam is, hogy hogy hány € van a számlámon (külföldön tanulok + meló). Nem akartam megmondani, úgyhogy rendesen megsértődött. Másnap inkább kitaláltam valamit, de kb 3 ezerrel kevesebbet mondtam. Hogy miért? Ne akarja pontosan tudni, semmi köze hozzá, valamit nála nagyobb sóher kevés van. Ebből következik, hogy pénzt puszira sose ad, meg úgy amúgy se. Tőle mondjuk nem is kéne, mert aztán hallgathatnám egy jó ideig.

A te eseted eltartottként más. Én a helyedben mondtam volna valamit, max kicsit lecsaltam volna belőle. Senkinek semmi köze a PONTOS keresetedhez, akkor se ha teljesen eltartanak. Nagyjából viszont meg lehetett volna neki mondani és akkor megnyugszik.

2021. dec. 16. 12:25
 36/75 anonim ***** válasza:
92%

#32 az anyja szerintem a fizu összegének ismerete nélkül is felvethetné, hogy szálljon bele a költségekbe, ha ez lenne a célja.

Mondjuk ebben az otthon lakni vagy nem, igazad van. Amikor otthon laktam, egyértelmű volt, hogy beszállok a költségekbe, ha nem is a rezsibe, de bevásárlásba igen. (#28)

2021. dec. 16. 12:32
 37/75 anonim ***** válasza:
81%
Igen, és már saját kocsit is vettél :D
2021. dec. 16. 12:36
 38/75 anonim ***** válasza:
27%
a gyakoridroidnak elképzelhetetlen ,d e sokakat eltartanak a szülei .. hm emeglepő van aki nem megy el 18 éves kora után rögtön..
2021. dec. 16. 12:36
 39/75 anonim ***** válasza:
88%

Én nem értem, miért ekkora titok ez. Főleg, hogy otthon élsz. Nem önállóan.

És írod, hogy nem kér tőled pénzt. Tehát így még inkább fura számomra, hogy nem mondod el.

2021. dec. 16. 12:38
 40/75 anonim ***** válasza:
91%
Nem ismerjük a másik oldalt. Né azért megkérdezném az anyuka véleményét is. Ha eddig nem kért pénzt, nem hiszem, hogy az a zsebben turkálós, el szedem a pénzt fajta lenne. Lehet, hogy egyszerűen csak feltett egy kérdést, amire nem értette, hogy miért nem lehet értelmesen válaszolni egy leendő diplomás embernek.
2021. dec. 16. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!