A szüleim jószándékkal nagy anyagi kárt okoztak nekem, ti összevesznétek velük emiatt?
Az a baj, hogy már nagyon nem lehet mit kezdeni a helyzettel. Több millió forintot vesztettem miattuk, és nem értik mi a bajom, szerintük jól jártam. (ingatlanügyről van szó) megbíztam bennük, ezért ők intézték, és nem úgy, ahogy megbeszéltük. Hagyjam a fenébe a családi békesség jegyében, vagy próbáljam megérteni velük, hogy hogyan húztak le, hátha kifizetnek belőle valamennyit?
Számunkra nagyon sok pénzről van szó, ráadásul hitelre, nagyon nem mindegy, de nem hiszem, hogy felelősséget vállalnának. De most ez a pénz közvetlenül az én gyerekeimtol megy el, és ez nagyon nem oké. Tanácstalan vagyok.
Látszik, hogy nem vettetek még ingatlant. Olyan NINCS, lehetetlen, hogy becsattogok a bankba, hogy jónapot kívánok, hitelt szeretnék igényelni MÁSNAK a nevére, mindenféle szabályos meghatalmazás nélkül. A bank bekér kb ezer millió igazolást, papírt és személyi adatot, munkáltatói igazolást, stb stb, MAJD elbírálja hogy egyáltalán ad e hitelt a megvenni szándékozott ingatlanra, amiről addigra már ügyvéd által ellenjegyzett adásvételi szerződésnek kell lennie. Az ügyvéd csak akkor hitelesíti a szerződést, ha az orra előtt egybehangzóan mindenki mindent elolvas és elfogad.
A kérdezőnek semmilyen suttyomban vásárolt ingatlan nem lehet a nevén, mert nem lehet tulajdonosa hitellel terhelt ingatlannak anélkül, hogy adóstárs ne lenne. Az ingatlan a szülei nevén lehet maximum, akik benyúlták a készpénzt, amit örökségként kapott.
103, de azt is írták itt, hogy egy szabályos ügyvéd vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazas tartalmazza az ingatlan helyrajzi számát, és az összeget vagy összeg maximumot, ez utóbbit biztosan. Elvileg olyan nem nagyon van hogy Xy vehet hazát a nevemben és jónapot.
Ezért érdeklődtem hogy milyen meghatamazas volt, mert ha ok irtak egyet vagy nyomtattak egy sablont a netről, két szomszéd meg letanuzta az nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!