Mit gondoltok arról az anyáról aki azt mondja a lányának amikor összevesznek, hogy dagadt disznó?
undorító.
a ku*va any*d szerintem elmegy, én röhögök olyankor rajta, mondjuk huszonéves vagyok, de a dagadt disznón kiakadnék én is
1. Ő is csak ember, akar az anyád, akár nem, kicsúszhatnak a száján dolgok, amiket nem gondol komolyan.
2. Azt például nem tudjuk, hogy te kérdező mit vágtál az ő fejéhez, amivel legalább annyira megsérthetted, mint ő téged.
3. Leszámítva, ha önhibádon kívül vagy túlsúlyos (pl hormonális problémák), legyen ez a jel, hogy elkezdj egy új, egészségesebb életet, és bebizonyísd nem csak anyádnak, magadnak és az egész világnak, hogy nem vagy "köver disznó"!
tudja mi fáj a lányának és üt oda...
de ki tudja a lány hogyan viselkedett, meg mi volt a szituáció, meg mi célból mondta...
23F
èrtem, akkor ezek szerint igaza volt ès ez csak számomra durva
rendben, biztos minden szülő így mutatja ki a szeretetèt...most már ezt is tudom
nem èrtem mièrt akadtam ki hisz ez normális
ez van ha dagadt disznó vagy...
anyád megmondta :D
pont a legfontosabb helyről hiányzik a zsír, a fejedből :S
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!