Mit gondoltok arról az anyáról aki azt mondja a lányának amikor összevesznek, hogy dagadt disznó?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 22:38
11/15 anonim válasza:
Ilyenkor az ember hajlamos kimondani az igazat, amit máskor "kegyes hazugsággal" álcáz. Inkább a lányáról van véleményem. Biztos pofátlan, szemtelen volt, hogy ezt hozta ki az anyjából, illetve nem ártana fogynia, mert nem lehet túl gusztusos látvány.
12/15 anonim válasza:
ízlés kérdése, nekem már most összefutott a nyál a számban...
13/15 A kérdező kommentje:
ő kezdte a vitát, szèpen megkèrtem hogy fejezze be, de csak jött.csúnyán beszèltem vele èn is, aztán inkább úgy voltam vele hogy otthagyom mert nem akartam vitázni tovább ...ekkor mondta ő ezt
akkor valószínű èn látom rosszul a dolgokat....de èn nem mondanèk ilyet a gyerekemnek
2017. febr. 21. 14:47
14/15 anonim válasza:
Nem látod rosszul, csak 1 hülye elkezdte a mondanivalót, a többi meg azon a vonalon folytatta (köztük én is, sajnálom). De ha kövér is vagy, egyrészt akkor sem így mondja meg az ember a gyerekének, másrészt, nagyrészt anyád hibája, hiszen ő etetett azzal, amivel, amíg kicsi voltál, feltételezem, most is ő vásárol, és ő mutatott neked olyan életmódot, amilyet. Ezen kívül meg egy idegbeteg köcsög, ha ilyet mond. Nyilván nem te vagy a hibás, vagy gondolkodsz rosszul. De ezen az oldalon valódi segítséget ne várj. Főleg ne egy ilyen kérdésnél, mert ennek azon kívül, hogy kiírtad magadból, nem sok értelme van, hiszen anyád már kimondta, neked már rosszul esett, ez nem fog megváltozni, akárki akármit ír itt.
15/15 anonim válasza:
"Azt, h nagyon csekely iqval rendelkezik a vitazashoz ( meg amugy is)."
Amugy ez nem iq hanem inkább eq kérdése.
hitlernek s sok más tömeggyilkosnak is magas az iqja, az eq az ami alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!