Egy elhizott dagadt disznó vagyok mit tegyek?
Legelőször is ezt a hozzáállást felejtsd el, de nagyon gyorsan. Nem szép önjellemzés az, hogy "elhízott dagadt disznó". Esetleg túlsúlyos. De ez a megnyilvánulás egyenesen gusztustalan. Rengeteg ilyen dologgal foglalkozó internetes oldal van. Olvasgass egy kicsit. Én leginkább a futást ajánlanám. De azt akkor tényleg csináld. Változtass az étrendeden! Szokj le a zsíros ételekről. Szerettesd meg magaddal a salátákat, zöldségeket. Én ebben a témában nem igazán vagyok otthon, szóval sajnálom, hogy nem tudtam neked semmi újat mondani, de muszáj volt az első pár sort leírnom.
Ez az oldal talán jó lehet: [link]
Nagy a sertés tenyésztés most ebbe az országba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__8..
Első! Ugye nem gondolod komolyan, hogy 145 kg-an futni tud?
Kérdező! Neked egy jó dietetikus és pszichológus kell.
Futást tényleg felejtsd el mert szarrá fog menni a térded, viszont feszített tempójú gyaloglás nagyon ajánlatos.
Fogyókúrázni sem úgy kell nekikezdeni, hogy egyik napról a másikra totál más étrendet követsz, hanem szépen fokozatosan állsz át, pl. egyre több zöldséget eszel a hús mellé, aztán a vörös helyett igyekszel egyre többször csirkemellet, halat enni, stb-stb. Erre egyébként az én egyéni véleményem szerint a legjobb módszer ha magadra főzöl és te is veszed hozzá az alapanyagokat.
nem kell fogyóznod, még növésben vagy.
Szép vagy
Kérdező, pont az ilyen megszállottaknak való a testépítés. Ha enni tudsz ilyen megszállottsággal, akkor tudsz grammról grammra odafigyelve is megszállott lenni...
Ajánlott olvasmány Sárga kapszula című ebook.
+ ez a cikk.
Én is 135kg voltam, most 85 vagyok.
Én elmennék még a helyedben orvoshoz is. Pajzsmirigyet, cukrot stb meg kéne nézni, mert ha alulműködik, akkor csinálhatsz bármit nem fogsz fogyni.
Egyébként próbálj többször keveset enni. Számold ki a napi kalóriabeviteledet, de 1200-nál ne legyen kevesebb. Azt oszd el egész napra. És nagyon figyelj oda a fehérje-szénhidrát-zsír arányára, mert ha túlzásba esel a szénhidráttal, akkor sem fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!