Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok dologban különbözik a...

Sok dologban különbözik a gondolkodásom a családométól. Mit tudok tenni hogy azt csinálhassam amit én szeretnék és jónak látok, de közben ne kelljen mindig összevesznem valakivel?

Figyelt kérdés
Vallásos családban nőttem fel, és jàrtam is templomba kb 1 évvel ezelőttig (ritkán most is elmegyek amúgy). Igzából semmi bajom a vallással, csak én sok dolgot màshogy gondolok. Biztosan van aki elítél a gondolkodàsomért,lehet kicsit igaza is van, de én úgy szeretnék élni hogy jól érezzem magam. A családom úgy gondolkodik, hogy egy lány és fiú kapcsolata úgy működik, hogy szépen megismerkednek stb és csak azzalnfeküdjön le a lány akihez hozzà is akar menni. Én viszont nem tudom úgy elképzelni az életem hogy várok az 'igazira' évekig, összeházasodunk és csalàdot alapítunk stb.. 18 éves làny vagyok, egy kapcsolatom volt eddig de csak nagyon rövid ideig tartott és nem is élveztem. Nem is szeretnék egyelőre kapcsolatot, viszont egyre inkább vágyom rá hogy lefeküdjek valakivel. Igazából ismerek is olyat akivel lehetne, de a szüleim tudta nélkül nem szeretek semmit se csinálni mert amúgy szeretem a családomat. Meg persze mindenképpen védekezni akarok, de én csak a tablettában bíznék eléggé, és azt se igen lehet úgy szedni hogy senki ne tudjon róla...Viszont ők sose fogadnák el hogy lefeküdjek valakivel aki nem is a barátom. Valakinek van valami ötlete hogy ilyen helyzetben mit tudok tenni?
2015. szept. 14. 22:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs hogy kicsit összevissza lett, telóról írok :D
2015. szept. 14. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos itt nincs kompromisszum. Két választásod van: úgy élsz, ahogy ők akarják, vagy úgy, ahogy te akarod. Nincs középút, csak megalkuvás.

A szexuális életedhez semmi köze a szüleidnek. Egyáltalán nem kell beszámolnod, ha nem akarsz (számomra kissé fura is, hogy szinte engedélyt akarsz kérni tőlük).

Ha a saját utadat választod, akkor itt az ideje elkezdeni élni, és nem hazamutogatni. Az, hogy szereted őket, nem azt jelenti, hogy mindenben ők dirigálnak, meg kell tanulnod a kettőt elszeparálni egymástól!

2015. szept. 14. 23:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Engedélyt kérni nem akarok azért, de elköltözni sem szeretnék itthonról csak mert màshogy gondolkozom :D
2015. szept. 15. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha így gondolkodsz, én is hasonló családban nőttem fel a vallásosságot leszámítva, de hogy ne csajozzak nagyon hanem keressem az igazit azt nagyon belém nevelték :) te biztos tudod, hol lehet ilyen lányokat megismerni?
2015. szept. 15. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vallásosak a szüleid, és így gondolkodnak, ezt sosem fogják elfogadni. Egy dolgot tehetsz, továbbra is mindent megbeszélsz a szüleiddel, kivéve a pasi témát. Ez legyen a te privát szférád. Egyébként is, az szexuális élete mindenkinek magára és a párjára tartozik. PL. én nem szoktam megbeszélni a szüleimmel, hogy hányszor vagyok együtt a férjemmel, de azt sem tudják pontosan, hány pasim volt összesen. (nem sok, nem azért, csak egyszerűen úgy gondolom, nem rájuk tartozik)
2015. szept. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!