A szüleim jószándékkal nagy anyagi kárt okoztak nekem, ti összevesznétek velük emiatt?
Az a baj, hogy már nagyon nem lehet mit kezdeni a helyzettel. Több millió forintot vesztettem miattuk, és nem értik mi a bajom, szerintük jól jártam. (ingatlanügyről van szó) megbíztam bennük, ezért ők intézték, és nem úgy, ahogy megbeszéltük. Hagyjam a fenébe a családi békesség jegyében, vagy próbáljam megérteni velük, hogy hogyan húztak le, hátha kifizetnek belőle valamennyit?
Számunkra nagyon sok pénzről van szó, ráadásul hitelre, nagyon nem mindegy, de nem hiszem, hogy felelősséget vállalnának. De most ez a pénz közvetlenül az én gyerekeimtol megy el, és ez nagyon nem oké. Tanácstalan vagyok.
"Balaton közvetlen vízparti vs. parttól 3 km... 12. kerületi vs. 20. kerületi hétvégi ház, hát lehet, hogy sokszor 3 millió amivel jobb azért, mert máshol van."
Ennyire hasonló árkategórián belül teljesen szubjektív, hogy mi a jobb. Debrecen drágább, mint Szeged, de rengeteg ember van, akinek Szeged jobban tetszik. Én simán bicikliznék 3 km-t a partig, ha cserébe nem egy étterem meg egy szálloda a szomszédom, és nem bámul be napi ötezer ember a kertembe.
Tobb dolog is fura ebbol a tortenetben. Az egyik, hogy augusztusban hunyt el a nagyi, de mar most megkapta az orokseget.
Sajnos nalunk is volt halaeset, tavaly oktoberben novemberben volt a hagyateki, pedig volt irasos vegrendelet, ingatlan nem volt, ingosagok tetelesen felsorolva, 3 gyermek orokol azonos aranyban, nem is tamadta meg senki. 13 honap a hagyatekiig, es utana jon a 15 nap mig egyaltalan jogerore emelkedik (elotte 15 nap, amig megtamadhato), es most erkezett meg a papir a banktol, hogy menjunk be szemelyesen at is venni az orokseget.
Ehhez kepest a mostani, rekord elhalalozasok kozben a kerdezo 4 honapos atfutasi idot allit? Hat gyanus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!