Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim jószándékkal nagy...

A szüleim jószándékkal nagy anyagi kárt okoztak nekem, ti összevesznétek velük emiatt?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy már nagyon nem lehet mit kezdeni a helyzettel. Több millió forintot vesztettem miattuk, és nem értik mi a bajom, szerintük jól jártam. (ingatlanügyről van szó) megbíztam bennük, ezért ők intézték, és nem úgy, ahogy megbeszéltük. Hagyjam a fenébe a családi békesség jegyében, vagy próbáljam megérteni velük, hogy hogyan húztak le, hátha kifizetnek belőle valamennyit?

Számunkra nagyon sok pénzről van szó, ráadásul hitelre, nagyon nem mindegy, de nem hiszem, hogy felelősséget vállalnának. De most ez a pénz közvetlenül az én gyerekeimtol megy el, és ez nagyon nem oké. Tanácstalan vagyok.

2021. dec. 13. 13:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
88%

"Balaton közvetlen vízparti vs. parttól 3 km... 12. kerületi vs. 20. kerületi hétvégi ház, hát lehet, hogy sokszor 3 millió amivel jobb azért, mert máshol van."

Ennyire hasonló árkategórián belül teljesen szubjektív, hogy mi a jobb. Debrecen drágább, mint Szeged, de rengeteg ember van, akinek Szeged jobban tetszik. Én simán bicikliznék 3 km-t a partig, ha cserébe nem egy étterem meg egy szálloda a szomszédom, és nem bámul be napi ötezer ember a kertembe.

2021. dec. 13. 16:19
 92/124 A kérdező kommentje:
Írni fogok, hogy mi volt ha hazaértem (jövő hét) és tisztáztam a dolgokat.
2021. dec. 13. 16:28
 93/124 anonim ***** válasza:
80%
oké, sok szerencsét. Várunk.
2021. dec. 13. 16:31
 94/124 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, nem tiszta ez a dolog. Adtál nekik meghatalmazást? Mert azon pontosan szerepelnie kellett, hogy mire szól. Nincs olyan, hogy én meghatalmazok valakit, hogy vegyen nekem az xy boltban egy piros sálat, de elmegy a z boltba és vesz helyette egy kéket.
2021. dec. 13. 16:57
 95/124 anonim ***** válasza:
95%
Kiváncsi vagyok én is. De arra is, hogy ezt meglepinek szánták, hogy egy telefont se ért meg nekik?
2021. dec. 13. 16:57
 96/124 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez csak úgy volt kivitelezhető, ha a szülők saját nevükre vásárolták. Ez adhatott nekik bátorságot a változtatásra is. A kérdező nem itt él, csak évi 1-2 alkalommal fogja hazatértekor használni a nyaralót, a szülők is tartják neki karban. Szóval a kérdező csak szívességi használója lesz a víkendháznak szerintem.
2021. dec. 13. 17:01
 97/124 anonim ***** válasza:
0%
96, ha saját névre vették, akkor még nem kellett meghati, ami állítólag van.
2021. dec. 13. 17:21
 98/124 anonim ***** válasza:
21%
miféle meghati?
2021. dec. 13. 17:36
 99/124 anonim ***** válasza:
97%

Tobb dolog is fura ebbol a tortenetben. Az egyik, hogy augusztusban hunyt el a nagyi, de mar most megkapta az orokseget.

Sajnos nalunk is volt halaeset, tavaly oktoberben novemberben volt a hagyateki, pedig volt irasos vegrendelet, ingatlan nem volt, ingosagok tetelesen felsorolva, 3 gyermek orokol azonos aranyban, nem is tamadta meg senki. 13 honap a hagyatekiig, es utana jon a 15 nap mig egyaltalan jogerore emelkedik (elotte 15 nap, amig megtamadhato), es most erkezett meg a papir a banktol, hogy menjunk be szemelyesen at is venni az orokseget.

Ehhez kepest a mostani, rekord elhalalozasok kozben a kerdezo 4 honapos atfutasi idot allit? Hat gyanus.

2021. dec. 13. 17:36
 100/124 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! A számból vetted ki a szót. Nekem is irtó gyanús. Családban júliusban meghalt egy fiatal férfi, kizárólag egy bankszámlája volt és még mindig nem jutottak hozzá a szülők az örökséghez. Szerintem kau a történet. Unatkozik a kérdező.
2021. dec. 13. 17:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!