Jogos elvárás ez férjem részéről?
Mozaikcsaládban élek, bár minden fél távolabb egymástól. Párommal kettesben szerencsére. Részemről nagyon megrontja kapcsolatunkat hogy neki három lánya van. Nekem egy fiam, mindegyik gyerek felnőtt és van komoly párjuk. Párommal egyre durvább veszekedések vannak minden egyes jelesebb esemény előtt, ünnepek előtt. Én sokat dolgozom, ennek ellenére egyértelmű hogy a gyerekem szívesen vendégül látnám egy-egy ünnepen, ő is sokat dolgozik, már amiatt is. De akkor viszonoznom kell, párom három lányát párostól mindenestől meghívni. Bár ezt alapesetben el is várja tőlem. Ez nekem sok! Alig van szabadidőm és kövezzetek meg de nem is nagyon szeretem őket. Ezért inkább már saját gyerekemet sem hívom, inkább elmegyek én hozzá. A helyzet így nagyon rossz, egyre inkább nem érzem családban magam, mert ez nem család. Én az én gyerekem szeretem, párom az övéit.
Kérdésem az lenne miért nem működik nálunk ez a mozaikcsaládos felállás, valamint igaza van-e páromnak hogy elvárja a három lánya párostul való vendéglátását tőlem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Most függetlenítsünk el az alapsztoritól, mert azt már kitárgyaltuk minden oldalról!
A lényeg, hogy az olyan kapcsolatnak mi értelme van, ahol egy annyira pitiáner dologban nem tudnak megegyezni, mint egy vendéglátás és az olyan szinten el tud mérgesedni, hogy már az elválás is fontolóra kerül, azok mit keresnek még mindig egymás mellett?
Hogy tudnának ezek az emberek egy KOMOLY válsághelyzetet kezelni, vagy összefogva, vállt vállnak vetve küzdeni egy közös célért?
83,84, vegre valaki 😄
Mondjuk nem ertem miert dolgozik sokat ez a no, az a ferje dolga lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!