Anyám úgy gondolja, hogy a vőlegényem fizessen mindent (rezsit, kaját). Szerintetek ez mennyire gyakori elvárás a szülők részéről? Illetve mennyire gyakori az, amikor a férfi fizet mindent?
Ha a párom fizetne minden számlát és kaját, az egy hónapban kb 70 ezer ft lenne. Anyám elég mérges, hogy én ennek a felét kifizetem. Anyám úgy gondolja, hogy az épp elég hozzájárulás, hogy én takarítok, rendben tartom a házat és főzök, pénzt ne adjak.
Párom jól keres, kb 5x annyit mint én. Én is 100 e ft felett kapok. Nagyszüleimtől is hallottam már, hogy mi az hogy én számlákat fizetek? Az nem a férfi dolga?
Nálatok hogy van ez fiatal párok, házasok, jegyesek?
Jól értem, hogy nem a szülőkkel éltek?
Egyébként édesanyád anyagiassága nálad is visszaköszön: nem attól kellene nőnek érezned magad, hogy vesznek neked dolgokat.
Anyukádnak, nagymamádnak az égvilágon semmi köze hozzá!
Csak az számít, hogy TE és a "vőlegényed" hogy áll a témához!
A vőlegény azért került idézőjelbe, mert teljességgel ABSZURD, hogy úgy akarjátok összekötni az életeteket, hogy a LEGALAPVETŐBB dolgokban sincs konszenzus köztetek!
Működhet a külön kassza is és a közös kassza is hosszútávon, de úgy NEM, ha az egyikőtök e mellett, a másik meg a mellett teszi le a voksát!
Igaza van anyukadnak , ingyencselednek tart a völegenyed es nagyon garasoskodonak tunik. Ha 5ször annyit keres mint te , valoban fizethetne ö a szamlakat föleg h te vegzed a haztartasi munkat
Nekem is ilyen kapcsolatom volt
Minden patikamerlegen, amig leépultem testileg lelkileg , lerobbantam, akkor mar neki se voltam jo
Ram nem volt penz es minden fel volt szamolva, a birtokon belelegzett levegö
Szerintem tedd lapatra amig nincs gyerek, akit szinten te kell majd eltarts es köszönet megbecsules se jar majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!