Szerintetek mit gondolnak szüleim, hogy még nem volt párkapcsolatom 23 évesen? A szülők örülnek, ha a gyereküknek van társa?
Szülő függő, mást gondolnak a fiú vagy lány gyermekükről, talán a lányt nehezebb elengedni, megbarátkozni azzal hogy lesz akinek elkötelezi magát. Húgom 19 de apám úgy állt mindegyik barátjához hogy együtt alvásról szó sem lehet, mert nem akar a nyakára egy unokát. Valahol jogos, de abba nem gondol bele hogy ehhez nem kell együtt aludni, vagy épp éjszakára kimaradni
21F
22 vagyok, halálra kínoznak a szüleim itthon, mert nem akarok kapcsolatot. Pedig csinos lány vagyok. Ők biztos örülnének, ha bejelenteném hogy van valakim.
Amúgy soha, senkit nem hoztam haza bemutatni, mert elég kriminálisak a szüleim. Meg csak olyan embert szeretnék nekik MAJD bemutatni aki mellett minden szempontból jól érzem magam. Addig meg csak hadd várjanak. (Megemlíteném azt is hogy anyám vakrandikat próbál szervezni nekem :DDD szegényem nagyon el van keseredve...:DDD)
Aggódnak, tudom me azsüleim pont így vannak...
Aggódnak nagyon, azért mert később esik át az emebr a tűzkeresztségen, az nehéz, nehéz úgy nyitni, hogy incs tapasztalata az embernek.
És azt is tudják, hogy hosszútávon egyedül nem jó. Vagy ritkán jo
A szüleim már rávállalták, hogy midegy milyen nemű a társ, csak egyen boldog a tesőm..
És nem a szülők nem anank örülnek ha van társa a gyereküknek, hanem annak, ha megfelelő társuk van aki boldoggá teszik őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!