Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám úgy gondolja, hogy a...

Anyám úgy gondolja, hogy a vőlegényem fizessen mindent (rezsit, kaját). Szerintetek ez mennyire gyakori elvárás a szülők részéről? Illetve mennyire gyakori az, amikor a férfi fizet mindent?

Figyelt kérdés

Ha a párom fizetne minden számlát és kaját, az egy hónapban kb 70 ezer ft lenne. Anyám elég mérges, hogy én ennek a felét kifizetem. Anyám úgy gondolja, hogy az épp elég hozzájárulás, hogy én takarítok, rendben tartom a házat és főzök, pénzt ne adjak.

Párom jól keres, kb 5x annyit mint én. Én is 100 e ft felett kapok. Nagyszüleimtől is hallottam már, hogy mi az hogy én számlákat fizetek? Az nem a férfi dolga?

Nálatok hogy van ez fiatal párok, házasok, jegyesek?

2014. márc. 29. 15:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
7%
Szép nő az olyan, aki nem képes önállóan vezetni a háztartást. Elnőiesednek a férfiak a nagy emancipáció jegyében. 10éve még kiröhögték azokat a férfiakat akik az evésen kivül betévedtek a konyhába.
2014. márc. 30. 19:21
 32/39 anonim ***** válasza:
79%
10 éve már nem röhögték ki. s nem nem képes elvezetni, hanem nem cseléd, de te nyugodtan legyél rabszolga, én nem vágyom rá.
2014. márc. 30. 19:37
 33/39 anonim ***** válasza:
96%
10 éve kiröhögték? Hol élsz te?
2014. márc. 30. 19:57
 34/39 anonim ***** válasza:
80%
egyébként, én meg azt a férfit röhögöm ki, aki képtelen ellátni magát egyedül. mi lesz az ilyennel, aki csak enni téved a konyhába, ha mondjuk a feleség megbetegszik? éhenhal, meg piszkos cuccban jár, mert ő nem végez női munkát? ez a szánalmas.
2014. márc. 30. 20:25
 35/39 anonim ***** válasza:
93%
ha elég felnőttnek érezted magad a költözéshez, jegyességhez most akkor ők hagyod h beleszóljanak? max elérik, hogy rágod a párod fülét, ő meg kidob!
2014. márc. 30. 21:51
 36/39 anonim ***** válasza:
9%
Nem a képességnek van a hangsúly, te tényleg nagyon értelmetlen vagy. Minden férfi el tudja látni magát, ez nem kérdés. Mint ahogy minden nő tud barkácsolni, füvet nyírni, katonáskodni, építkezni. Csak nem mindegy melyik kinek a feladata.
2014. márc. 31. 11:47
 37/39 anonim ***** válasza:
44%
És mitől függ, hogy kinek mi a feladata? Az, hogy régen hogy volt?
2014. márc. 31. 11:55
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van,hogy amikor megkapom a fizumat szépen szépen berakom a közösbe ahogy a párom is (ő 3szor annyit keres) és abból fizetjük a számlákat,bevásárlást mindent. Ha meg esetleg kell valami más is (cipő,nadrág,felső,cigi,körmös)akkor az is a közösből megy. Ennyi. Nincs olyan,hogy a tied vagy az enyém. A miénk. Ha majd lesz egy gyerek ez akkor se fog működni,mert nyilván nem lesz annyi jövedelmed. Amit kapsz az mind elmegy majd a gyerekre. És ha a párod ezt csinálja továbbra is akkor mi lesz,hogy mivel te a kapott pénzt Bélukára költötted halj éhen?! Ezt beszéljétek meg :)
2014. márc. 31. 12:37
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

"Csak nem mindegy melyik kinek a feladata."

:) Jézusom! 2014-van, nem középkor.

2014. márc. 31. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!