Miért zavarhatja a szüleimet, ha többet vagyok itthon mint az albérletben?
Ebben a félévben elég kevés tárgyam van és azok is csak három napon (ráadásul ebből két napon csak egy-egy óra reggel). Alapvetően az albérletben laknék és ott lennék hétfőtől péntekig, viszont nem mindig szeretek visszamenni vagy sokszor csak szimplán feleslegesnek érzem és inkább csak ingázom (magyarul bemegyek az órámra, majd utána jövök haza). Az egyetemen kívül más nem köt oda, itthon vannak a barátaim, itthon járok sportolni, itthon is ugyanúgy tudok tanulni stb., az egyetem városában meg tényleg csak egyedül vagyok és tanulok, ücsörgök a szobában. Úgyhogy mikor tehetem inkább itthon maradok.
A szüleimnek ez valamiért nem tetszik, mindig a fülem rágják, hogy menjek vissza, miért nem megyek vissza, de így korábban kell kelni a vonat miatt stb., nem tudom miért. Őket nem hiszem, hogy zavarom hiszen napközben nincsenek is otthon, este meg csak tv-t néznek, olvasnak, főznek stb., én pedig ha éppen otthon is vagyok, akkor inkább csak a szobámban. Anyagilag nem jelent különbséget. Az albérletet is mindenhogyan fizetni kell (nem tudtam előre, hogy hogyan lesznek az óráim ebben a félévben, már rég kivettük mire kiderült az órarendem és a következő félévben még lehet többet kell ott lennem, akkor még lehet jobban ki fogom használni). Itthon is ugyanúgy tanulok mint ott. Nem értem mi a probléma, de ebből mindig veszekedés van.
Mondjuk az internet világában, valahogy nem tudom megérteni aki unatkozik,annyi film,könyv, program,játék,kb minden is van fent.Vállalhatnál korrepetálást(akár online),írhatnál blogot,vagy csinálhatnál bármi olyat, ahol saját magadnak alakítasz ki csoportot.(pl kézműves csoport)
Nagymamám mindig azt mondta, ha nincs olyan csoport ahova tartoznál, viselkedj/csinálj magad olyat, hogy mások akarjanak hozzád tartozni.
Mar megint csak te te te es te. Ezt az enkozpontusagot altalaban kinovik a tinik egy ido utan, de ugy tunik, te keptelen vagy erre.
Es az a durva, hogy nyilvan mar reg kinottel papiron a tinikorbol. Hat sajnos csak papiron.
Mert ez az élet rendje,hogy az emberek elköltöznek,és nem mamahoteleznek. Egyetemista vagy és ki is van fizetve rengeteg pénz az albérletre, te meg dobod ki az ablakon.
Akármilyen anyagi helyzetben vannak a szüleid,akkor is dolgoztak érte,és simán költhetnék másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!