Szerintetek költözzek albérletbe vagy tovább szenvedjek itthon?
Költözz. Anyukád nem költözhet....
Esetleg a barátnődhöz. Az biztos eltart, csak úgy random.
Ezt nem bírod elviselni úgy nőtem fel anyám hetente közölte velem hogy gyerekkoromban meg kellet volna fojtani vagy rohadtál volna ki belőlem .
47/F-éves vagyok két lányom van tisztességben és rendben vagyunk. Anyám, 20-éves koromban meghalt apám rá egy évre semmi örökölni való de talpon vagyok .
Evvel csak azt akartam mondani nem vagy egyedül a családi teherrel .
anyám is közölte velem, hogy bárcsak megfojtott volna a születésemkor. és közben addig vert, ameddig levegőt bírt venni.
az oka az volt, hogy nem azt a ruhát vettem fel 15 évesen, amit rám parancsolt
tavaly meghalt. a sírjához se megyek ki..
menekülj
Vagy troll vagy, vagy pedig felesleges és buta a kérdés. (Ezért, gondolom, pirossal jutalmazol...)
23 éves lány vagy és itt kérdezed, költözz-e albérletbe munkahely és pénz nélkül.
.
Míg anyád a munkahelyén a pénzért dolgozik, amiből a család él, te végzel-e valami házimunkát, hogy anyádnak könnyebb legyen?
.
Munkahely és pént nélkül, MamaHotelbenélni, MamaBankot használni, kellemetlen feltételekkel jár.
Kicsit bővebben (és őszintébben!) is írhattál volna a dolgaitokról, akkor könnyebb lenne a válaszadás.
Például leírhattad volna, hogy van e valami mentális betegséged, amiért "túlféltenek" és eltartanak még 23 évesen is.
Van valami végzettséged? Dolgoztál valaha egy percet is?
Az előző 20 ingatlanos/albérletes kérdésedből egyértelműen kiderült, hogy még megközelítőleg sincs semmi fogalmad a világról, a mindennapi életről, akár egy csekkbefizetésről legyen szó.
Minden bántás nélkül mondom,hogy egy anonim oldalon legyél őszinte, akkor lehet érdemben hozzászólni.
9-es vagyok
Tudom, hogy jön a szokásos válasz, hogy ez az első kérdésed és most regisztráltál, de ettől most kímélj meg minket!
Saját érdekedben beszélgessünk őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!