Miért zavarhatja a szüleimet, ha többet vagyok itthon mint az albérletben?
Ebben a félévben elég kevés tárgyam van és azok is csak három napon (ráadásul ebből két napon csak egy-egy óra reggel). Alapvetően az albérletben laknék és ott lennék hétfőtől péntekig, viszont nem mindig szeretek visszamenni vagy sokszor csak szimplán feleslegesnek érzem és inkább csak ingázom (magyarul bemegyek az órámra, majd utána jövök haza). Az egyetemen kívül más nem köt oda, itthon vannak a barátaim, itthon járok sportolni, itthon is ugyanúgy tudok tanulni stb., az egyetem városában meg tényleg csak egyedül vagyok és tanulok, ücsörgök a szobában. Úgyhogy mikor tehetem inkább itthon maradok.
A szüleimnek ez valamiért nem tetszik, mindig a fülem rágják, hogy menjek vissza, miért nem megyek vissza, de így korábban kell kelni a vonat miatt stb., nem tudom miért. Őket nem hiszem, hogy zavarom hiszen napközben nincsenek is otthon, este meg csak tv-t néznek, olvasnak, főznek stb., én pedig ha éppen otthon is vagyok, akkor inkább csak a szobámban. Anyagilag nem jelent különbséget. Az albérletet is mindenhogyan fizetni kell (nem tudtam előre, hogy hogyan lesznek az óráim ebben a félévben, már rég kivettük mire kiderült az órarendem és a következő félévben még lehet többet kell ott lennem, akkor még lehet jobban ki fogom használni). Itthon is ugyanúgy tanulok mint ott. Nem értem mi a probléma, de ebből mindig veszekedés van.
Vállalj munkát,és rögtön nem fogsz unatkozni.
Én különben tökre megértem amiket magyarázol,viszont itt senkit nem kell meggyőzni,nekem pl pont mindegy hol vagy,egyszerűen csak azt kell felfognod, hogy a szüleid magukba szeretnének lenni.
"Őket nem hiszem, hogy zavarom hiszen napközben nincsenek is otthon, este meg csak tv-t néznek, olvasnak, főznek stb."
De. Zavarod. Pont az esti rutinban. Nem tudják elengedni magukat,, hogy teszem fel akár meztelenül járkáljanak a lakásban, vagy úgy és ott szeretkezzenek, ahogy és ahol szeretnének.
Egyszóval: Kimondva-kimondatlanul a terhükre vagy, örülnének neki, ha csak kettesben lennének.
Szuleidet zavarod, van alberleted, szeretnek ha ott lennel.
Innentol kezdve senkit nem erdekel az a rizsa, amit itt letoltal, tessek mar felnoni es ne csak magaddal foglalkozz vegre egyszer az eletben.
Igen, azt latjuk, hogy dolgozni derogal, mondanod se kell. Akinek nincs szabadideje, mert 0-24-ben valoban tanul, az nem unatkozik, tehat ez is csak kifogas, nem lehet teged komolyan venni.
:DDD
Arra se vagy kepes, hogy piciket engedj a szuleidnek, ha mar egyszer a popsid ala van tolva egy alberlet es ugy egyebkent minden.
Nevetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!