Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarhatja a szüleimet,...

Miért zavarhatja a szüleimet, ha többet vagyok itthon mint az albérletben?

Figyelt kérdés

Ebben a félévben elég kevés tárgyam van és azok is csak három napon (ráadásul ebből két napon csak egy-egy óra reggel). Alapvetően az albérletben laknék és ott lennék hétfőtől péntekig, viszont nem mindig szeretek visszamenni vagy sokszor csak szimplán feleslegesnek érzem és inkább csak ingázom (magyarul bemegyek az órámra, majd utána jövök haza). Az egyetemen kívül más nem köt oda, itthon vannak a barátaim, itthon járok sportolni, itthon is ugyanúgy tudok tanulni stb., az egyetem városában meg tényleg csak egyedül vagyok és tanulok, ücsörgök a szobában. Úgyhogy mikor tehetem inkább itthon maradok.

A szüleimnek ez valamiért nem tetszik, mindig a fülem rágják, hogy menjek vissza, miért nem megyek vissza, de így korábban kell kelni a vonat miatt stb., nem tudom miért. Őket nem hiszem, hogy zavarom hiszen napközben nincsenek is otthon, este meg csak tv-t néznek, olvasnak, főznek stb., én pedig ha éppen otthon is vagyok, akkor inkább csak a szobámban. Anyagilag nem jelent különbséget. Az albérletet is mindenhogyan fizetni kell (nem tudtam előre, hogy hogyan lesznek az óráim ebben a félévben, már rég kivettük mire kiderült az órarendem és a következő félévben még lehet többet kell ott lennem, akkor még lehet jobban ki fogom használni). Itthon is ugyanúgy tanulok mint ott. Nem értem mi a probléma, de ebből mindig veszekedés van.

2021. okt. 12. 16:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/123 anonim ***** válasza:
97%

Magyarul fizetnek egy rakat pénzt havonta a nagy büdös semmire. Hát, én is ki lennék akadva, már ne is haragudj, és felmondanám a francba az albit.

Mehetnél koliba vagy bejárós.

2021. okt. 14. 07:11
 112/123 anonim ***** válasza:
97%

En is egyetemre jarok, de kb zh es vizsgaidoszakon kivul nem kell tanulni, pedig nem egy bufeszakon vagyok. Emellett dolgozok, hobbimmal is foglalkozok es barataimmal/baratommal vagyok meg bulizok. El nem tudom képzelni, te hova jarsz, h mindennap tanulni kell es nincs idod semmi másra.. En nagyon orulnek egy sajat albinak Bpn(mert most bejárok) es mindenkepp kihasznalnam, h barmikor odamehetek ahova akarok, közel lenne a munkahelyem is stb. Szerintem te mar egyszeruen csak jo dolgodban nem tudod hova vergodj. Pedig en se szeretem ha ezt mondjak, es sztem alap h támogassa az egyemistat a szülő, ha van ra keret, de amit te csinalsz az sztem kicsit sok mar.

19l

2021. okt. 14. 12:25
 113/123 A kérdező kommentje:
Nem kell többet válaszolni, köszönöm szépen! Megértettem 71 válaszból is, hogy én vagyok az elkényeztetett p*csa, az önző dög, az idióta, az életképtelen, a nyomorék, a szerencsétlen, a lusta., a szociális gyötrelem, akit mindenki gyűlöl, aki sz*rt se ér, aki egy rakás fos, akinek nincsen semmi emberi kapcsolatai, kizsákmányolja a szüleit, aki nem tudja feltalálni magát, aki lovikázik, akit utál a családja stb., stb. Nem kell még ötvenezerszer leírni, így is el tudtátok érni, hogy megöljem magamat a p*csába, köszönöm!
2021. okt. 14. 12:46
 114/123 Dorka900 ***** válasza:
79%
Nagyon sok normális és építő jellegű válasz érkezett, nem csak és kifejezetten pocskondiázó, kár, hogy nem azokat veszed észre. Nem hisztériázni kell meg öngyilkosággal fenyegetőzni, szerinted, aki itt ezeket írta neked, amiket felsoroltál, az majd nyugtalanul fog aludni emiatt?
2021. okt. 14. 13:28
 115/123 anonim ***** válasza:
79%
Hát te tényleg egy hisztis p.csa vagy, az utolsó válaszod alapján nem is lehetne mást gondolni rólad.
2021. okt. 14. 13:30
 116/123 anonim ***** válasza:
83%
De kajak, miert nem mesz el dolgozni? Sehol nem kell mindennap tanulni, siman lehrt meg az orvosi szakok mellett is dolgozni, aztan majd ha te fizeted az albit akkor ugy jarsz oda ahogy te akarsz. Ez nem opció?
2021. okt. 14. 18:20
 117/123 anonim ***** válasza:
97%

Hiába töröltetted, újra leírom:

A bunkó, pláne nagyon kiosztó kommenteket pár kivételtől eltekintve azután kezdted kapni, hogy bicskanyitogató stílusban elkezdtél flegmázni, személyeskedni na meg persze már az elejétől mindenre IS kifogást keresni. Neked itt ne álljon feljebb, ha több tucat valóban segítő szándékú válasz után valakiknek elfogy a türelme, miután te a kismilliomodik tippre, tanácsra, teljesen normális kérdésre is rébuszokban leírva, hisztikézve odanyafogod, hogy épp miért nem megfelelő Nagyságodnak.

Ja és felőlem aztán nyugodtan fenyegetőzhetsz itt, “ki is nyírhatod” magad, egy percig nem fog érdekelni. Mert úgyse fogod megtenni, csak teszed itt az agyad, sajnáltatod magad, hogy mennyire szr életed van, mert a szüleid a valagad is kinyalják, cserébe merészelnek annyit elvárni, hogy húzz el a többszázezres, általuk fizetett albérletbe és önállósodj. Nem mellesleg aki valóban öngyilkosságra készül, az marhára nem itt pattog meg hirdeti. Fel sem fogod a gyökér agyaddal, mit írsz. Szégyent hozol azoknak a szerencsétlen embereknek az emlékére, akik valóban végső kétségbeesésükben választották ezt az utat. Amúgy meg megint csak TE, a szüleidet szokás szerint leszarod. Szerinted nekik hogy esne, ha a tulajdon gyerekük ezzel fenyegetőzne (mert megtenni továbbra sem fogod, csak szájaskodsz)?

Szállj magadba, de baromira, pláne ezután a hányadék kommented után. Amúgy meg itt esküdöztél, hogy te nem válaszolsz többet, ehhez képest megint itt vagy. Ebből is látszik, milyen hiteltelen, hisztis pcsa vagy.

2021. okt. 14. 21:45
 118/123 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy meg ha te Pécsen az ország egyik legnagyobb városában, megyeszékhelyen képtelen vagy feltalálni magad, az egyik legnagyobb egyetemet fikázod, hogy ott mindenki hülye, mindenki antiszoc (mert neked aztán qrva nagy életed van😂), akkor mit csinálnál egy Gödöllőn, Dunaújvárosban, pláne Orosházán? Csak mondom, ezekben a sokkal kisebb városokban is működik egyetem.
2021. okt. 14. 21:55
 119/123 anonim ***** válasza:
81%
Amugy vicces h eddig te szemelyeskedtel mindenkivel, 10 oldalon keresztul hajtottad hogy neked van igazad, te vagy a tökéletes meg a helikopter most meg mar meg akarod ölni magad meg itt martirkodsz. Igazunk van, van kb 5 orad, van egy alberleted, minden a segged ala van tolva, te unatkozol de megsincs sok szabadidőd mert majd belehalsz hogy készülni kell arra a nehany órára, dolgozni nem akarsz, baratkozni se… mi ez h albérletben nem tudsz kikapcsolódni? hat pont h ott nem zavar sebki, azt csinalsz amit akarsz. tudod mennyien örülnénk a helyzetednek, te meg mindenre kifogást talalsz. jol lebsznek neked par pofont aztan elkuldenelek dolgozni es megnézzük unatkozol e meg
2021. okt. 15. 02:02
 120/123 anonim ***** válasza:
96%
ja es latom nagyon belehalsz a tanulásba, kozbe percenkent irtad ide a regényeket.. nagyon elfoglalt lehetsz a komoly 3 oraddal.. mas meg 2 szakot nyom egyszerre es dolgozik is:D
2021. okt. 15. 02:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!