Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarhatja a szüleimet,...

Miért zavarhatja a szüleimet, ha többet vagyok itthon mint az albérletben?

Figyelt kérdés

Ebben a félévben elég kevés tárgyam van és azok is csak három napon (ráadásul ebből két napon csak egy-egy óra reggel). Alapvetően az albérletben laknék és ott lennék hétfőtől péntekig, viszont nem mindig szeretek visszamenni vagy sokszor csak szimplán feleslegesnek érzem és inkább csak ingázom (magyarul bemegyek az órámra, majd utána jövök haza). Az egyetemen kívül más nem köt oda, itthon vannak a barátaim, itthon járok sportolni, itthon is ugyanúgy tudok tanulni stb., az egyetem városában meg tényleg csak egyedül vagyok és tanulok, ücsörgök a szobában. Úgyhogy mikor tehetem inkább itthon maradok.

A szüleimnek ez valamiért nem tetszik, mindig a fülem rágják, hogy menjek vissza, miért nem megyek vissza, de így korábban kell kelni a vonat miatt stb., nem tudom miért. Őket nem hiszem, hogy zavarom hiszen napközben nincsenek is otthon, este meg csak tv-t néznek, olvasnak, főznek stb., én pedig ha éppen otthon is vagyok, akkor inkább csak a szobámban. Anyagilag nem jelent különbséget. Az albérletet is mindenhogyan fizetni kell (nem tudtam előre, hogy hogyan lesznek az óráim ebben a félévben, már rég kivettük mire kiderült az órarendem és a következő félévben még lehet többet kell ott lennem, akkor még lehet jobban ki fogom használni). Itthon is ugyanúgy tanulok mint ott. Nem értem mi a probléma, de ebből mindig veszekedés van.

2021. okt. 12. 16:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 A kérdező kommentje:
Ellenben te nagyon szimpatikusnak tűnsz ezen megnyilvánulásod alapján, szerintem szívesen befogadnának a szüleim a helyemre, szeretettel várnak.
2021. okt. 13. 21:27
 102/123 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és azt is, hogy miért nincs szinte egy barátod se.
2021. okt. 13. 21:31
 103/123 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, mikor azt írod, "te", kihez beszélsz? Nemcsak 1 ember válaszolgat itt neked
2021. okt. 13. 21:37
 104/123 anonim ***** válasza:
84%

Ne ne mindjárt jön megint azzal, hogy neki otthon vannak a barátai. :D Csak az egyetemváros szaaaar, meg mindenki aki odajár..

Hát én nem tudom, tesóm Pécsett jár egyetemre, elég nagy az a város meg az egyetem is. Sose panaszkodott rá, hogy ne lenne szociális élet. Van társasága, nem csak a szakjáról, más karokról is. Vannak kari összejövetelek is. Érthető is, hiszen egy nagy vidéki egyetemvárosról beszélünk. Aki akar, az tud találni barátokat. Nem azonnal, de nyilván ehhez tenni kell.

De biztos nem lehet igazam nekem se ebben, a tesóm biztos hazugságokat állít, én meg ő vagyunk a hülyék. :)

Tudod meg is értem, hogy ott nem találod a helyed. Valószínűleg süt rólad, hogy te valamilyen ésszerűtlen oknál fogva feljebbvalónak gondolod magad a többinél, persze hogy ilyennel nem akarnak a szaktársaid (meg mások se) szocializálódni...

2021. okt. 13. 21:43
 105/123 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom pasid se nagyon volt még ugyanezen okoknál fogva. Ember legyen a talpán, aki ezt a hisztit el tudja viselni egy papíron felnőtt nőtől...
2021. okt. 13. 21:47
 106/123 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom már, írtad-e, hány éves vagy, de ha végzős egyetemista, akkor minimum 23. Ebben a korban azért már illett volna elhagyni ezt az "én különb vagyok másoknál, mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" attitűdöt.
2021. okt. 13. 21:52
 107/123 anonim ***** válasza:
97%
Csúsztatott és halasztott is, én 25-re tippelem.
2021. okt. 13. 22:00
 108/123 A kérdező kommentje:
22 vagyok... a többit hagyjuk, szánalmasak vagytok, én innentől kezdve lezártam ezt a kérdést, de ha szeretnétek még írogassatok csak ide nyugodtan, engem nem érdekel.
2021. okt. 13. 22:25
 109/123 anonim ***** válasza:
88%

Én még mindig amellett vagyok, hogy Apukád nem meri kimondani azt, amit én már ötször kimondtam volna:

"Kicsikém, ott az albérleted, vonulj hát szépen oda, és minket hagyj békén a ferde f**ba, hogy nyugtunk legyen. Reggel indulhatsz is!

#25 és 43 (aki amúgy apuka, és engem, mint apukát, és a páromat, mint anyukát konkrétan már zavar, ha a gyerek itthon akar héderelni annak ellenére, hogy albérlete van és azt 75% -ban mi fizetjük. Ne forgassa már fel a napi rutinunkat, menjen szépen önállóskodni, ha már azt akarta).

2021. okt. 13. 22:39
 110/123 anonim ***** válasza:
96%
#108 Eleve teljesen fölösleges volt kiírni a kérdést, ha úgysem jó neked semmilyen válasz.
2021. okt. 13. 22:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!