Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?
Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.2021. szept. 19. 15:48
81/118 anonim válasza:
80.sőt ha túl sokszor hiányzik egy felnőtt a munkahelyről most még ha beteg is, nem fogják eltűrni és kirúgják egyszerűen..a fent említett tünetek még nem nevezhető fertőzőnek...kis orrfojás, torokfájás és rekedtség ezt bármikor el lehet kapni főleg most ilyen esős őszi időszakban...elég egy kisebb huzat a buszon és már fáj a fél oldalad az arcon és folyik az orr.
82/118 anonim válasza:
És kitől kapjátok el???Na kitől? Attól aki úgy gondolkozik mint ti,csak neked lehet,hogy kis orrfolyás,a másiknak meg lebetegszik az egész család,vagy meghal benne a nagymama. Ha fertőző beteg vagy,akkor pedig nem vagy teljesen egészséges felnőtt ember,hiszen beteg vagy.De nektek ezt kár magyarázni.Aki betegen van otthon,az nem lóg,hanem felelősen gondolkodik.Akit pedig ezért kirúgnak,az vagy heti szinten megy táppénzre,az akkor erősítse az immunrendszerét,vagy rabszolgamunkás,az pedig keressen normális munkahelyet.
83/118 anonim válasza:
Te munkatáborban dolgozol, hogy ott akarsz megpusztulni, mert betegen is bemész? Ritka nyomorult helyen dolgozhatsz. Vagy béna vagy abban, amit csinálsz. 2 éve ( kapaszkodj meg) 8 hetet voltam táppénzen egybefüggően. És képzeld el, hogy nem rúgtak ki, hanem vártak vissza. A csoporton belül elég jól teljesítek. A táppénz ellenére is kimagaslóan teljesítettem a bent töltött időben.
Úgyhogy befejezhetnéd a torz világképed iderikácsolását. Vagy szar a munkahelyed vagy te vagy béna.
84/118 anonim válasza:
hagyjátok, egyértelmű troll...kár is vele vitatkozni.
85/118 anonim válasza:
Nem mindenki dolgozik 400 ezer forintokért a nagy vállalatoknak öltönyben az irodában, három diplomával meg öt nyelvvizsgával... sznob f*szok..
87/118 anonim válasza:
Huh, mi sem maradhattunk sose otthon, mindig be kellett menni náthásan is, aztán végigfertőztem a többieket...
88/118 anonim válasza:
Én sem ott dolgozok,de ettől még nem járok betegen dolgozni.
89/118 anonim válasza:
85 értem... Aki tanult, és képezte magát, az sznob fasz... Tipikus szegénység tudat tied...
90/118 anonim válasza:
86-nak: 82-re meg 83ra ment, akik megengedhetik maguknak ezt a "lazaságot", hogy otthon maradnak ha kettőt csöppen az orruk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!