Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?

Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.

2021. szept. 19. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
97%

nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.

Na ezért.

8

2021. szept. 19. 16:36
 22/118 anonim ***** válasza:
98%
Ezt így előre látom, hogy 3 napig lesz beteg ? Nálunk amúgy nem is merülhet fel iylen kérdés, ha láthatóan beteg, nem mehet iskolába
2021. szept. 19. 16:36
 23/118 anonim ***** válasza:
88%
Igazából hihetőbb lett volna ha azt írja elsős a gyereke, mert egy középsulis gyereket nevelő tuti nem kérdez ilyet, vagy eddig sose hiányzott a gyereke az még kevésbé esélyes.
2021. szept. 19. 16:37
 24/118 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sok szülő ilyen sajnos, nem kell, hogy troll legyen...
2021. szept. 19. 16:37
 25/118 anonim ***** válasza:
98%

Engem mindig beküldtek betegen a suliba, hiába voltam nagyon szarul. Annyira folyt az orrom, hogy el se tudtam venni a zsepit az orrom elől, kb egész nap szipogtam, szenvedtem mert levegőt se kaptam, köhögtem, fájt a torkom stb. És a nagyszülőkkel voltunk összeköltözve tehát MINDIG lett volna otthon valaki, ez se lehet kifogás.

De, emberek, vannak ennyire debil szülők. :(

2021. szept. 19. 16:38
 26/118 anonim ***** válasza:
97%
20.Nem biztos, vannak ilyen anyukák.
2021. szept. 19. 16:40
 27/118 anonim ***** válasza:
96%
Most tűnt fel, hogy kérdező ezt így előre kiszámoltad hogy 3 napig lesz beteg és ha tovább tart ez a kis megfázás? Ne adj isten láz is lesz 4.napon? Ezt így előre nem lehet megmondani hacsak orvos adta ki a 3 napot. Főleg hogy most vírus időszak van ez a 3 nap szerintem nem sok...de azért egy orvosi vizsgálat nem ártana. Ha okos a gyerek akkor simán be tudja hozni ezt a 3 napot lehet nem is lesz sok anyag, azt tekintve hogy mostanában több osztályt is látok kirándulni menni meg még nagyon a tanév elején vagyunk..
2021. szept. 19. 16:43
 28/118 anonim ***** válasza:
95%
Bizony vannak,és miattuk lesz ebből a szar covidból is 100.hullám is.Mert ha csak az otthon maradna aki tünetes, akkor negyede ennyi fertőzés lenne.De ezt felnőtt embereknek is hiába magyarázza az ember,tökig taknyosan,lázasan bejönnek dolgozni.Mindegy,hogy ki hisz vagy nem hisz a covidba,mert a sima nátha,vagy a fosós vírus is szar,és ugyanúgy terjed.
2021. szept. 19. 16:47
 29/118 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem "megengedem vagy nem engedem meg" szintű dolog. Aki beteg, az maradjon otthon. Ennyire egyszerű. (Gondolom, a kérdező azért írt 3 napot, mert annyit ő is igazolhat.) A legjobb, ha felhívjátok a házi gyerekorvost holnap, és akkor majd ő leigazolja. Ezért felesleges a szülői igazolást ennyire az év elején felhasználni.
 30/118 A kérdező kommentje:
A 3 napot nem kell halálosan komolyan venni, csak kb. annyi ideig maradna itthon, gondolom azalatt az idő alatt kiheveri. Főleg hogy nem ma lett beteg, hanem tegnap jelentkeztek nála a tünetek.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!