Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és
ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?
Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.
58 pont,hogy nem lógok,de mindegy is.Akkor járjatok betegen dolgozni,fertőzzetek meg mindenkit,az az etikus.Nwkem normális munkahelyen van nem várják el,hogy betegen menjek.
2021. szept. 19. 17:58
62/118 anonim válasza:
58 beteg embernek semmi keresni valója közösségbe. Erre van a táp pénz, esetleg szabi... Ha irreális mértékben betegeskedsz, akkor meg százalékoltasd le magad, de qrvára nincs jogod másokat megfertőzni, bármennyire is nyomod itt a hüjeséget
2021. szept. 19. 18:03
63/118 anonim válasza:
61.azért egy kis enyhe megfázás még nem a világ vége, nem csak covid létezik most..
2021. szept. 19. 18:03
64/118 anonim válasza:
63 megfázással is fertőzöl, azt se szeretné más elkapni tőled... Miért ilyen nehéz a felfogásod?
2021. szept. 19. 18:11
65/118 anonim válasza:
Én ismertem is ilyen régről visszamaradott (és agyilag is visszamaradott) bunkót, ha haldoklik is bemegy dolgozni, mert a "munka hőse". Ők olyan agyi szinten vannak hogy nem képesek felfogni az észérveket; olyan a jellemük, hogy nem törődnek senki mással csak magukkal; és olyan üres az életük, hogy ha arra kényszerülnének hogy neadjisten otthon kell maradjon egyedül meg a szegényes gondolataival betegség miatt nem bírná elviselni saját magát 1 napig sem.
Nem mindenkire igaz ez persze, de arra a kettőre akit ismertem és ilyen mentalitással rendelkezett tökéletes leírást adtam
2021. szept. 19. 18:11
66/118 anonim válasza:
Küldd csak be, hadd fertőzzön végig mindenkit... id.óta.
2021. szept. 19. 18:16
67/118 anonim válasza:
Ez is felfogja érni a 100 választ...
2021. szept. 19. 18:19
68/118 anonim válasza:
"
63 megfázással is fertőzöl, azt se szeretné más elkapni tőled... Miért ilyen nehéz a felfogásod?" Amit meg is értek, csak ha otthon ül az ember akkor is ha kettőt tüsszent, akkor annak vagy bukás, vagy a munkahely elvesztése a vége.
2021. szept. 19. 18:20
69/118 anonim válasza:
Anyám volt ilyen, nem fogta fel, ha beteg vagyok. Csomószor volt, hogy hazaküldtek az iskolából, mert krva szarul voltam és szóltam a tanárnak, hogy nem bírom tovább. Ebből az lett, hogy volt egy időszak, amikor sorozatban elkaptam az influenzát, legalább négyszer estem vissza pár hetente, anyám minden egyes alkalommal eljátszotta, hogy "nem is lehetek annyira beteg, ne lógjak, meg hogy már megint?". Konkrétan a lábadozás alatt szedtem össze mindig újra, mert nehogy már otthon heverjem ki, akkor is ha épp nem haldoklom, de ez sem esett le neki, hogy azért kapom el megint, mert kinyírta az immunrendszeremet. Mellesleg haszontalan is volt ez, a f@szt nem lehet bepótolni...
2021. szept. 19. 18:21
70/118 anonim válasza:
68 jah persze... Szerintem meg ha otthon maradsz betegen, össze döl a tér-idö kontinoum. Félre értés ne essék: biztosan van olyan munkahely, ami vissza él ezzel... De akkor a megoldás az, hogy olyan helyet keresel, ahol nem vagy így kiszolgáltatva, nem pedig ideologizálod ezt. Az meg, hogy egy gyereket betegen iskolába küldesz, ezzel a dumával... Legalja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!