Hogyan lehet megfázni maszkban?
Figyelt kérdés
Most merült fel bennem nemrég a kérdés, hogy attól hogy hideg van, miért is leszünk betegek? Utánanéztem és azt írják, hogy nem a hidegtől leszünk betegek, hanem hidegben könnyebben terjednek a kórokozók és elkapjuk őket. Télen én szinte csak a kutyámat vittem sétálni hidegben, még a bevásárlást sem én intéztem. Maszkban kellett lenni mindenhol és gyakorlatilag nem találkoztam emberekkel, 10 percenként egy elhaladt mellettem és kész. Mégis sikerült többször is megfázni. Hogyan lehet ez? Vagy én értettem valamit félre a cikkben?2021. szept. 17. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ok, nem te vásároltál. De valaki igen. És az simán hazavihette, megfogsz utána valamit, akár csak a kilincset.Utána elég, ha hozzáérsz a szemedhez, a könnycsatornán keresztül máris az orrodban van.
2/3 anonim válasza:
A maszk az csak csökkenti az esélyét, hogy bejusson a baci. De ha megfogsz vmit, aztán olyan kézzel veszed ke a maszkot, akkor ugyanott vagy
3/3 anonim válasza:
Hidegtől önmagában nem lesz az ember beteg szerintem, ugyanis volt olyan rekordom hogy -9-13 fok környékén egy pólóban dolgoztam egy 15 percet, utána mentem át a normál hőmérsékletű helységbe ahol +10 fok volt... és ez 12 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!