Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?

Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.

2021. szept. 19. 15:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
6%
89 tehát aki nem öltönyben dolgozik nagyvállalatoknál, aki nem telefonálgat egész nap és nincs nyolc nyevvizsgája meg diplomája, az rohadjon meg mert nem "tanult" értem.
2021. szept. 19. 19:54
 92/118 anonim ***** válasza:
96%
Tömegközlekedési vállalatnál dolgozom nem vezető beosztásban,nem keresek annyit amennyit írtál,mégsem megyek betegen dolgozni.Nem azt mondtam,hogy feszt itthon vagyok betegállományba,de ha lebetegszem, akkor igenis itthon maradok.Évente ez amúgy kb 5 alkalmat jelent,nem vagyok óvodás,hogy hetente lebetegedjek.Ebből az 5alkalomból 3ban előttem betegen jön dolgozni valaki,akivel együtt töltöm a napomat.Ha ő nem jönne be lázasan, akkor még ennyiszer sem kellene itthon maradnom.Buta vagy,ezért már a személyes sértésig jutottunk.Hát tyúknak az abc-t nem fogom tudni megtanítani.
2021. szept. 19. 20:01
 93/118 anonim ***** válasza:
88%
90 köszi hogy a hátadon cipeled a gazdaságot
2021. szept. 19. 20:04
 94/118 anonim ***** válasza:
92%
91 nem tudok mit kezdeni a funkcionálus analfabétizmusoddal...
2021. szept. 19. 20:05
 95/118 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy el kell, hogy mondjam, hogy ha senki nem fogadná el, hogy a betegség miatti otthonlét kirúgják, és ezért menne be betegen is, akkor egy idő után megszűnne a probléma, mert akkor nem lenne olyan a kirúgott helyére, akit betegen is be lehet rángatni ezért nem érné meg senki betegség miatt kirúgni
2021. szept. 19. 20:18
 96/118 anonim ***** válasza:
97%

83as vagyok. Képzeld el, hogy nincs diplomám, nem keresek 400ezret,nem vagyok vezető pozícióban. Simán vagyok jó annyira a szakmámban, hogy várjanak rám akár több hetet is, és ne vegyenek fel egy alkalmatlant a helyemre. Sznob sem vagyok. Ne is ringasd ebbe magad.

Mi történt egyébként, hogy ennyire megkeseredtél és irigy lettél igazából a semmire? Vádaskodsz itt, meg vagdalkozol, de igazából továbbra sem nekem a szar, hanem neked, pedig te még betegen is bejársz dolgozni, én pedig nem.

2021. szept. 19. 20:27
 97/118 anonim ***** válasza:
93%
96os,ő csak simán olyan ember,mint az egyik rokonom.18éve hallgatjuk,hogy milyen szar a munkahelye, mennyit kell dolgozni,le se szarják,nincs pénze,ideje.De változtatni nem hajlandó.Otthon lakik,nem fizet albérletet,vagy hitelt,csak rezsit,nincs gyereke,3évvel ezelőttig kapcsolata sem volt,mégis mindenre van kifogása,hogy miért nem lép.Nem tanul se szakmát,se nyelvet,nem akar munkahelyet váltani,mert ott is szar lesz(ezt előre tudja)nem akar se külföldre menni dolgozni,se másik városba.Tulajdonképpen amég ő sajnálja magát és eltelik az élete,addig mi család lettünk,és még erre is írígy,amit időnként hangoztat is,hogy de jó nekünk,hogy vannak gyerekeink.Nem tudsz vele mit kezdeni egyszerűen.A saját igazát fogja fújni.Na ilyen megkeseredett ember lehet a mi sznobunk is.
2021. szept. 19. 20:36
 98/118 anonim ***** válasza:
93%

Hm. Ha így folytatják kb. 400 válasz fog születni és már teljesen másról, mint ami a kérdés volt.

A 15 éves beteg kislány otthon maradásától már a felnőtt emberek munkába járásáról betegen vitatkozásáról van szó.

Emberek! PEACE!

Nagyon egyszerű a képlet a beteg embernek otthon a helye! Legyen az bár 15 éves vagy felnőtt a betegségből a legjobb otthon kigyógyulni.

Lényeg az egészség.

2021. szept. 19. 20:54
 99/118 anonim ***** válasza:
62%
nem
2021. szept. 19. 20:56
 100/118 anonim ***** válasza:
92%
98 igy igaz
2021. szept. 19. 20:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!