Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?
83as vagyok. Képzeld el, hogy nincs diplomám, nem keresek 400ezret,nem vagyok vezető pozícióban. Simán vagyok jó annyira a szakmámban, hogy várjanak rám akár több hetet is, és ne vegyenek fel egy alkalmatlant a helyemre. Sznob sem vagyok. Ne is ringasd ebbe magad.
Mi történt egyébként, hogy ennyire megkeseredtél és irigy lettél igazából a semmire? Vádaskodsz itt, meg vagdalkozol, de igazából továbbra sem nekem a szar, hanem neked, pedig te még betegen is bejársz dolgozni, én pedig nem.
Hm. Ha így folytatják kb. 400 válasz fog születni és már teljesen másról, mint ami a kérdés volt.
A 15 éves beteg kislány otthon maradásától már a felnőtt emberek munkába járásáról betegen vitatkozásáról van szó.
Emberek! PEACE!
Nagyon egyszerű a képlet a beteg embernek otthon a helye! Legyen az bár 15 éves vagy felnőtt a betegségből a legjobb otthon kigyógyulni.
Lényeg az egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!