Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam anyámnak, hogy...

Hogyan mondjam anyámnak, hogy kerüljön és hordjon maszkot?

Figyelt kérdés
Anyám is összeszedte ezt a szuperinfluenzát, ami miatt most az egész ország beteg. Nagyon beteg, köhög, lázas, taknyos, minden baja van. Nem fog tesztelni Covidra ugyanis nem hisz a létezésében (oltatni se oltatott), úgyhogy azt nemtudom, hogy covid lenne-e nála, remélem csak ez a szuperinfluenza max. Szóval a lényeg, hogy nem akar pihenni, nem hagyja, hogy mi csináljuk itthon a házimunkát, ételeket. Csak ezzel az a baj, hogy amerre jár azt végigköhögi. Fürdőszobától kezdve a fogkeféket, törölközőket, konyhán át az ételeket, italokat, tányérokat. Próbálunk szellőztetni néha, de ennyi. Nem akarom elkapni tőle, az egész suli beteg és a tömegközlekedésen is minden második ember köhög és én annyira megörültem, hogy nem kaptam el eddig. De most haza lett hozva. Én itthon csak maszkban merek kimenni szobámból és 1 db 1500 mg-os C-vitamint szedek. De szeretném, hogy ő is vegyen fel maszkot, ha közös térségbe jár. Nem akarja, pont leszarja. Mellé néha bejárkál a szobámba is, nem tudom kiparancsolni mert ő lakása ő vára, bejön és összeköhögi a levegőt. Van valami megoldás ilyen anyára?

2021. szept. 17. 20:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
66%
Jézusom...ultraKaren. Sok mindent nem tudsz tenni, ha nem hisz a Covidban...esetleg kollégium?
2021. szept. 17. 20:56
 2/37 A kérdező kommentje:
Kolit kivenni arra a pár nap/hétre amíg beteg?
2021. szept. 17. 20:57
 3/37 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a koli vezetőivel kellene megbeszélni. Év elején sokan mondják vissza, lehet lenne rá esélyed. Pár napra nem igen, hétre lehet ott lehetsz.
2021. szept. 17. 21:00
 4/37 anonim ***** válasza:
73%
Esetleg rokonhoz átköltözni addig?
2021. szept. 17. 21:01
 5/37 A kérdező kommentje:

Most jut eszembe. Az egész koli beteg, beszéltem kolis szaktársakkal. A Neo Citran a szent itala a kolinak, mert 100%-a beteg, összefertőzött mindenki mindenkit. Aki kolis, az beteg órákon, a padban halnak meg.

Rokon nincs sajnos elérhető távban, messze vannak.

2021. szept. 17. 21:03
 6/37 A kérdező kommentje:
Mármint a meghalnak itt metafora: szenvednek, köhögnek, fuldokolnak, orrfújás megy ezerrel.
2021. szept. 17. 21:04
 7/37 anonim ***** válasza:
35%
egyél egy kis gyömbért pálinkát dugjál egy nagyot és kész
2021. szept. 17. 21:07
 8/37 anonim ***** válasza:
86%
Ez elég világvége-szerűen hangzik
2021. szept. 17. 21:08
 9/37 anonim ***** válasza:
81%
Nem akarom elhinni hogy a betegeket nem küldik haza...ez járvány nélkül is alap dolog volt, legalábbis nállunk.
2021. szept. 17. 21:09
 10/37 anonim ***** válasza:
78%
Hűha,magam is beleestem. Pokoli sz@r. Évek óta nem voltam ilyen sz@rul,mint már 6 napja. S ez még csak nem is a Covid!
2021. szept. 17. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!