Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam anyámnak, hogy...

Hogyan mondjam anyámnak, hogy kerüljön és hordjon maszkot?

Figyelt kérdés
Anyám is összeszedte ezt a szuperinfluenzát, ami miatt most az egész ország beteg. Nagyon beteg, köhög, lázas, taknyos, minden baja van. Nem fog tesztelni Covidra ugyanis nem hisz a létezésében (oltatni se oltatott), úgyhogy azt nemtudom, hogy covid lenne-e nála, remélem csak ez a szuperinfluenza max. Szóval a lényeg, hogy nem akar pihenni, nem hagyja, hogy mi csináljuk itthon a házimunkát, ételeket. Csak ezzel az a baj, hogy amerre jár azt végigköhögi. Fürdőszobától kezdve a fogkeféket, törölközőket, konyhán át az ételeket, italokat, tányérokat. Próbálunk szellőztetni néha, de ennyi. Nem akarom elkapni tőle, az egész suli beteg és a tömegközlekedésen is minden második ember köhög és én annyira megörültem, hogy nem kaptam el eddig. De most haza lett hozva. Én itthon csak maszkban merek kimenni szobámból és 1 db 1500 mg-os C-vitamint szedek. De szeretném, hogy ő is vegyen fel maszkot, ha közös térségbe jár. Nem akarja, pont leszarja. Mellé néha bejárkál a szobámba is, nem tudom kiparancsolni mert ő lakása ő vára, bejön és összeköhögi a levegőt. Van valami megoldás ilyen anyára?

2021. szept. 17. 20:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
60%

Vegyel a gyogyszertarban neki covid tesztet aztan megnyugszol.

Ha covidos lenne is edes mindegy akkor kontaktkent lennel vele ossze zarva. Ha meg van oltasod mitol felsz?

2021. szept. 17. 21:10
 12/37 A kérdező kommentje:
A sima influenzától is félek, mert kifektet nagyon, mint a 10-est. Neked jobbulást 10-es! 9-es hát sajnos ő nem engedheti meg magának, iskolatitkár és nem küldik táppénzre.
2021. szept. 17. 21:19
 13/37 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanez van a 74 éves nevelőapámmal úgy, hogy engem is, anyámat is és őt is Pfizerral oltották.
2021. szept. 17. 21:22
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Nálam egész nap nyitva az ablak.
2021. szept. 17. 21:23
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi, ha egy háztartásban vagytok, akkor totál mindegy, hogy van maszk vagy nincs maszk, millió és egy másik lehetőség van rá hogy átadja nem csak hogy köhög.
2021. szept. 17. 21:34
 16/37 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés az, hogy hogy mondd neki, hogy hordjon maszkot:

Anya, ez egy ronda vírus, amit te is elkaptál. Ha nem vagy hajlandó ágyba feküdni és kipihenni, légyszi legalább arra ügyelj, hogy mi ne fertőződjünk meg. Vegyél fel maszkot ha kijössz közönk, mi is felvesszük.

Aztán vagy megérti, vagy nem...

De inkább nem fogja, ha ilyen.:/

Napi 2-3000 mg C vitamint szed a gyerekem, D vitaminból is az RDA 4x-ét, ezen kívül vasat és probiotikumot is.

2-3 naponta Ca-Mg-Zn komplexet kap, lekopogom: még a 60%-os hiányzási arány mellett is jól van.

Remelem, te is megúszod. A pálinka nem hülyeség, és orrsprayből is van valami elaszticin tartalmú, ami állítólag a coviddal szemben is jól működött (a listerine szájvízről is írtak ilyet a hvg-n, nem gondolom varázsszernek egyiket sem, de ártani nem tudsz vele, ha használod)

2021. szept. 17. 21:45
 17/37 Katona Dius ***** válasza:
96%
Erről annyit kedves kérdező. Én is beleestem ebbe az influenzába. Még mosz gyógyultam fel. A közös térben maszkban voltam. Figyeltem, hogy minél kevesebbet legyet a többiekkel egy térben, minél kevesebbet legyek olyan térben, amit mások is használnak. Nem értem el vele semmit, mindenki elkapta...
2021. szept. 17. 22:35
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ne menj suliba sem és ne tömegközlekedj.
2021. szept. 17. 22:46
 19/37 anonim ***** válasza:
23%
Ráhívnám a mentőt, vagy a mentőt. Hát a k*rva anyját, attól hogy ő hülye és nem "hisz" a tudománybna, még nincs joga másokat megfertőzni.
2021. szept. 17. 23:35
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ki sem jön a mentő.
2021. szept. 17. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!