Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam anyámnak, hogy...

Hogyan mondjam anyámnak, hogy kerüljön és hordjon maszkot?

Figyelt kérdés
Anyám is összeszedte ezt a szuperinfluenzát, ami miatt most az egész ország beteg. Nagyon beteg, köhög, lázas, taknyos, minden baja van. Nem fog tesztelni Covidra ugyanis nem hisz a létezésében (oltatni se oltatott), úgyhogy azt nemtudom, hogy covid lenne-e nála, remélem csak ez a szuperinfluenza max. Szóval a lényeg, hogy nem akar pihenni, nem hagyja, hogy mi csináljuk itthon a házimunkát, ételeket. Csak ezzel az a baj, hogy amerre jár azt végigköhögi. Fürdőszobától kezdve a fogkeféket, törölközőket, konyhán át az ételeket, italokat, tányérokat. Próbálunk szellőztetni néha, de ennyi. Nem akarom elkapni tőle, az egész suli beteg és a tömegközlekedésen is minden második ember köhög és én annyira megörültem, hogy nem kaptam el eddig. De most haza lett hozva. Én itthon csak maszkban merek kimenni szobámból és 1 db 1500 mg-os C-vitamint szedek. De szeretném, hogy ő is vegyen fel maszkot, ha közös térségbe jár. Nem akarja, pont leszarja. Mellé néha bejárkál a szobámba is, nem tudom kiparancsolni mert ő lakása ő vára, bejön és összeköhögi a levegőt. Van valami megoldás ilyen anyára?

2021. szept. 17. 20:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%

"nem küldik táppénzre"

Remélem, jobban van anyukád. Ha nem, akkor doki és táppénz kell neki.

2021. szept. 20. 12:47
 32/37 A kérdező kommentje:
Végül elkaptam sajnos, utálom az életet...
2021. szept. 20. 12:48
 33/37 anonim ***** válasza:
85%
Ez már csak rinya. Megnéztelek volna a pestis korszakban.
2021. szept. 20. 13:29
 34/37 A kérdező kommentje:
Pedig olyan szépen kerültem napokig anyát, sőt ha közelembe jött leüvöltöttem, mindenhova maszkban jártam itthon és mégis...
2021. szept. 20. 15:17
 35/37 anonim ***** válasza:
73%
Na, hát ennyit ér ez a nagy maszkozás meg óvatoskodás...
2021. szept. 20. 15:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Túldramatizálod. Hogy lehet ekkora rettegésben élni?
2021. szept. 20. 17:45
 37/37 anonim válasza:
83%
Hagggyámá a hülyeségeiddel... Te csak egy troll vagy. Annak se valami jó... Nem létezhet, hogy egy ember ekkora idióta legyen
2021. szept. 20. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!