Hogyan bizonyíthatom be anyámnak, hogy nem loptam el a pénzét?
14 éves nem hiszem, hogy ellopná. Viszont nekem is van egy 18 éves hugom belőle kinézem én is.
Az sosem jó amúgy, ha magyarazkodsz. Megmondod, hogy nem te loptad el es ne kerje szamon rajtad mert ez sértő. Szerintem nem kell bizonygatni.
Első körben bizonyítsa ő, hogy te vetted el.
Ha nagyon nem bír magával, akkor túrja fel mindenkinek a cuccait (akkor persze megy majd az egymásra mutogatás, hogy: "ő tette ide, rám akarja terelni a lopást!").
Amúgy bármelyik korosztály képes lopni, én ismertem 6 évest amelyik képes volt az anyjától egy 500-ast lenyúlni hogy megvegyen egy CD-t. 14-18 éves fiatal már tisztában van valamennyire egy ilyen dologgal, de millió oka lehet, hogy elemelje a pénzt. Sose tudni, érdemes utánajárni a dolognak minden irányból.
De azt olvasva, hogy mindig mindenért téged vesz elő az anyád, inkább költözz külön. Nem jó az állandó feszkó és cseszegetés, minél tovább halogatod, annál rosszabb szájízzel történik az elválás és annál kevésbé akarjátok majd újra látni egymást- a távolság sem tud mindent megszépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!