A barátom hogy bizonyíthatna a szüleimnek, hogy ő nem olyan, mint régen?
20 éves. 3 éve lett elege a szüleinek és egy külföldi gimnáziumba íratták. De előtte nyomult rám, totál elvarázsolt és lefeküdtem vele (ő volt az első), csak utána én szakítottam vele, majd kiborultam, hogy elment. Ezért sem szeretik anyáék.
Viszont anyukám pedagógus, tanította is egy ideig és nagyon ki volt borulva tőle, egyszer sírt is miatta az órán. A barátom tényleg problémás volt, balhét balhé után csinált, ez volt a célja. Bármit megcsinált, így akarta elérni a szülei figyelmét, akik csak pénzzel tömték, meg az apukája sosem volt mellette, külföldön él.
Sokáig nem találkoztunk, erre nyáron kiderült, hogy ő is abban az országban tanul, ahová én jöttem. Sőt, még közös ismerősünk is volt itt. Egyre többet találkoztunk és most együtt vagyunk, szinte már nála lakom.
De a szüleimnek még mindig nem beszéltem erről... Még most is előttem van, hogy anya mennyit panaszkodott róla otthon is, hogy mennyire megkönnyebbült, mikor elment abból a suliból. És tudom, hogy a barátom már nem az a kamaszfiú, aki mindent megtett a figyelemért és ma már pl. eszébe sem jutna kibuktatni egy pincért, akinek a kezei tele vannak tányérokkal, vagy belepisilni az osztálytermi kukába azért, mert a tanár nem engedi ki a mosdóba. Nagyon megkomolyodott és ma már csak nevetünk a dolgain.
Anyad pedagogus. Na, szegeny srac... Kosse lfel a gatyat.
Mostoham, anyosom pedagogusok, es ertekrendileg a beka segge alatt van mindketto. Akaratos, makacs, sertodos, kihazsnalos, es sorolhatnam. Valszeg soha nem lesz eleg jo anyadnak, de hat szrjatok bele, ha TE boldog vagy vele, akkor ne erdekeljen madok vmnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!