Olyan lány lettem, akit régen gyűlöltem volna. De ez miért baj?
Elég nagy változás állt be az életembe és eldöntöttem, hogy változtatok a stílusomon, megjelenésemen is.
Így az öltözködésem elegánsabb, nőiesebb lett, a tunikákat, együtteses pólókat lecseréltem szoknyákra, ruhákra, blézerekre, ingekre és hasonlókra, elkezdtem tervezői darabokat hordani.
A tornacipőimet is kiselejteztem, pedig nem gondoltam volna, hogy lesz olyan nap, amikor nem Vans, Converse, vagy Nike lesz rajtam.
A hajam is változott, a fogaimat is kifehérítettem és a szemüvegemtől is elbúcsúztam.
2 hete elkezdtem műszempillázni is (az igazi, szakértő által feltett, 3D-s műszempillám van, nem a tincses).
Régen mindenhova biciklivel mentem, de most inkább taxizok.
A hajam is barna lett (eddig szőkés/barnás volt).
Anyukám mondta, hogy régen az ilyen lányoktól megőrültem volna és furcsa, hogy most inkább hasonlítok rájuk. Nem mondja, hogy ne csináljam, meg ne vásároljak, mert nálunk sosem volt az, hogy bármit tiltottak volna, csak mindig elmondták a véleményüket, utána döntöttem, ahogy szerettem volna. Pl. 15 évesen elengedtek bármeddig, csak először elmondta Anya, hogyha hajnalban, vagy reggel megyek haza, a következő pár nap szörnyű lesz, mert felborul az egész rendszerem. De nem mondta, hogy nem mehetek.
Apa is elengedett 14 évesen a Balaton Soundra, meg a hasonló eseményekre, de mondta, hogy megőrülök majd a tömegben, meg akkor napokig alig fogok aludni.
Ez a változás is olyan, hogy nem biztos, hogy én most ilyen leszek életem végéig, lehet, hogy pár hónapon belül ráunok a barna hajra és inkább szőke lennék. Vagy visszatérek a tornacipőkhöz.
Nem tudom.
De most nekem ez így jó, csak nem értem, hogy anyának és apának ez miért baj. Vagyis apa annyira nem is mondott semmit, csak azt, hogy egy hónapja nem látott, de úgy érzi, mintha évek lettek volna.
17L
Ki mondta hogy baj? Apud, anyud nem szól érte, te meg így tetszel magadnak.
Örülj, hogy olyan a család anyagi háttere, hogy ezt mind megengedheted magadnak. Kevesen járnak taxival ebben a korban.
Nem provokálás a célom.
Anya nem szó szerint mondta, hogy baj lenne, hanem érezteti velem, utalásokat tesz rá.
Arra kíváncsi lennék, ki finanszírozza a taxit meg a többit. Ha a szüleid, akkor nem csoda, ha kicsit mélyen érinti őket.
Amúgy kicsit álcának, jelmeznek tűnik ez nekem. Játszod a nagyvilági hölgyet 17 évesen, kicsit nevetséges. A ruhák még oké, az ing, blézer, ruha az szép, és lassan ideje is megkomolyodnod, de a műszempilla meg társai inkább komikusan hatnak egy iskoláslányon. A bringa meg ezerszer menőbb, mint a taxi.
A szüleim fizetik, de eddig is elköltöttem ugyanennyi pénzt, szóval ez nem baj.
A műszempilla csak akkor "komikus" valakin, ha bénán van feltéve. Nem, nem csak én gondolom, hogy jól áll rajtam.
Egy stylist és 2 sminkes ismerősöm is mondta, akik azért eléggé értenek ehhez.
Egyáltalán nem gimnazista lánynak nézek ki, akik nem ismernek, általában egyetemistának gondolnak (mondjuk mostanában leginkább az egyetemista baráti körömben mozgok).
Az meg nem lényeg, hogy a bicikli, vagy az autó a jobb. Mindenkinek más feltételeknek kell megfelelnie.
Amúgy igen, lehet, hogy ez nekem egy ilyen szerep is, vagy nem tudom.
Mert a legjobb barátnőm kb 14 éves kora óta ilyen volt és sosem vonzott az, hogy én is magassarkúban járjak, vagy hogy korábban kelljek a sminkelés miatt. De Szilveszterkor összejött a volt barátommal, aki iránt még mindig voltak érzéseim és úgy tűnt, hogy újra megpróbáljuk együtt. És akkor eldöntöttem, hogy megmutatom, én is tudok "10/10-es cicababa" lenni, aki után megfordulnak a férfiak az utcán.
Így is lett és amit először azért kezdtem el, hogy idegesítsem a volt legjobb barátnőmet, már azért folytatom, mert jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!