Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan lány lettem, akit régen...

Olyan lány lettem, akit régen gyűlöltem volna. De ez miért baj?

Figyelt kérdés

Elég nagy változás állt be az életembe és eldöntöttem, hogy változtatok a stílusomon, megjelenésemen is.

Így az öltözködésem elegánsabb, nőiesebb lett, a tunikákat, együtteses pólókat lecseréltem szoknyákra, ruhákra, blézerekre, ingekre és hasonlókra, elkezdtem tervezői darabokat hordani.

A tornacipőimet is kiselejteztem, pedig nem gondoltam volna, hogy lesz olyan nap, amikor nem Vans, Converse, vagy Nike lesz rajtam.

A hajam is változott, a fogaimat is kifehérítettem és a szemüvegemtől is elbúcsúztam.

2 hete elkezdtem műszempillázni is (az igazi, szakértő által feltett, 3D-s műszempillám van, nem a tincses).

Régen mindenhova biciklivel mentem, de most inkább taxizok.

A hajam is barna lett (eddig szőkés/barnás volt).

Anyukám mondta, hogy régen az ilyen lányoktól megőrültem volna és furcsa, hogy most inkább hasonlítok rájuk. Nem mondja, hogy ne csináljam, meg ne vásároljak, mert nálunk sosem volt az, hogy bármit tiltottak volna, csak mindig elmondták a véleményüket, utána döntöttem, ahogy szerettem volna. Pl. 15 évesen elengedtek bármeddig, csak először elmondta Anya, hogyha hajnalban, vagy reggel megyek haza, a következő pár nap szörnyű lesz, mert felborul az egész rendszerem. De nem mondta, hogy nem mehetek.

Apa is elengedett 14 évesen a Balaton Soundra, meg a hasonló eseményekre, de mondta, hogy megőrülök majd a tömegben, meg akkor napokig alig fogok aludni.

Ez a változás is olyan, hogy nem biztos, hogy én most ilyen leszek életem végéig, lehet, hogy pár hónapon belül ráunok a barna hajra és inkább szőke lennék. Vagy visszatérek a tornacipőkhöz.

Nem tudom.

De most nekem ez így jó, csak nem értem, hogy anyának és apának ez miért baj. Vagyis apa annyira nem is mondott semmit, csak azt, hogy egy hónapja nem látott, de úgy érzi, mintha évek lettek volna.

17L

2015. febr. 2. 15:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%

Ja, csak ha addigra hazavágod a bőröd, a hajad, akkor hiába erőlködsz majd, hogy 40 évesen 20-nak nézz ki.

Továbbra is inkább groteszk, mint nőies vagy vonzó látványt nyújthatsz.

2015. febr. 2. 15:52
 22/34 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit koravénnek tűnsz. Egy 17 éves lány mindig szoknyában, blúzban és blézerben?

Én felnőtt nő vagyok, de mindig variálom, hogy mit húzok fel, attól függ, milyen kedvem van, hova kell mennem, stb.

A magassarkú és a tornacipő, a nadrág és a szoknya teljesen megférnek egymás mellett egy ruhatárban.

A haját nagyon sok mindenki változtatja, kísérletezik, főleg ebben a korban. Ez nem gond.

Én a műszempillát feleslegesnek tartom. De ettől sem leszel rossz.

A fogak rendbetétele is jó. A szemüveggel semmi bajom, de megértem, hogy kényelmesebb, egyszerűbb nélküle.

Nekem ezek közül egyedül a taxizás nem tetszik. Nem vagy te királylány :)

2015. febr. 2. 15:52
 23/34 A kérdező kommentje:

Királylány tényleg nem vagyok, de most a hidegben inkább nem sétálgatok feleslegesen 10-12 centis sarkú cipőkben, ha nem muszáj.

Ha nincs, aki elvigyen, akkor muszáj taxiznom.

2015. febr. 2. 15:57
 24/34 A kérdező kommentje:
Meg ha hajnalban indulok haza valahonnan, akkor inkább taxit hívok, minthogy pár feles, meg koktél után beüljek a kocsiba, vagy beüljek egy srác mellé, akit alig ismerek, vagy egyedül hazasétáljak a sötétben.
2015. febr. 2. 15:58
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

" Szilveszterkor összejött a volt barátommal, aki iránt még mindig voltak érzéseim és úgy tűnt, hogy újra megpróbáljuk együtt. És akkor eldöntöttem, hogy megmutatom, én is tudok "10/10-es cicababa" lenni, aki után megfordulnak a férfiak az utcán."

Hát oké, egész érthető, hogy ez sokkoló volt és most így bizonyítasz. De a boldogságot, mármint a VALÓDI boldogságot nagyon rossz helyen és rossz eszközökkel keresgéled. Sajnállak, mert ezzel a mondattal elárultad, hogy a nagyvilági nő jelmezébe egy sérült "kislány" bújt, akinek a legmélyebb érzéseit sértették meg, úgyhogy most azokkal a bizonyos tűsarkakkal eltiporja a valódi érzelmeket, hogy ne fájjon.

Ki fogod nőni jó eséllyel, és akkor fogsz igazán harmóniába kerülni majd magaddal és a női(es)ségeddel. Csak addig nagyon vigyázz magadra, mert ha rád akaszkodik egy dörzsölt, minden hájjal megkent gazfickó, akkor csak további sebeket kapsz. :(

2015. febr. 2. 16:02
 26/34 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez nem igazi boldogság, de nekem most így akkor is jobb.

Lefoglalom magam, sosem vagyok egyedül szinte, mindig kerítek magamnak társaságot, addig sem maradok egyedül a gondolataimmal.

De a célomat már elértem, a volt barátom 3 napja megkeresett, hogy mekkorát tévedett ezzel az egésszel kapcsolatba, csak engem akar, blablabla.

A gazfickót már meg is találtam egy 30 éves, magabiztos, sármos férfi személyében, de csak szórakozunk egymással.

2015. febr. 2. 16:11
 27/34 anonim ***** válasza:
87%
Jó lenne, ha a "belsőddel" is ennyit foglalkoznál, mint a külsőddel, nagyon nem szeretném, hogy olyan lányom legyen mint te, és nem a műszempilla vagy az igényes ruhák miatt. Igazából az ilyen kérdéseknél látom igazoltnak azt, hogy bizony nem az a helyes szülői hozzáállás, mindent megengedünk aztán majd felnő valahogy az a gyerek.
2015. febr. 2. 16:23
 28/34 anonim ***** válasza:
98%

"Lefoglalom magam, sosem vagyok egyedül szinte, mindig kerítek magamnak társaságot, addig sem maradok egyedül a gondolataimmal."

Pedig pont arra lenne a legnagyobb szükséged, hogy rendezd a gondolataidat.

"De a célomat már elértem, a volt barátom 3 napja megkeresett, hogy mekkorát tévedett ezzel az egésszel kapcsolatba, csak engem akar, blablabla."

Ha ennek a pasinak a műszempilla, meg a cica rucik számítanak, akkor még jobban is jártál.

"A gazfickót már meg is találtam egy 30 éves, magabiztos, sármos férfi személyében, de csak szórakozunk egymással."

Te tudod, csak nehogy addig játssz a tűzzel, amíg megint megégeted magad.

2015. febr. 2. 16:29
 29/34 anonim ***** válasza:
79%
Volt ilyen kérdés pár hete, szinte pontról pontra ugyanez.
2015. febr. 2. 16:39
 30/34 anonim ***** válasza:
97%
Még egy unatkozó hülyegyerek...lapozzunk.
2015. febr. 2. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!