Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?

Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.

2021. szept. 19. 15:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
96%
34-es nekem is ezt mondta az elso doktor nenim, elkuldott suliba aztan kesobb kiderult hogy nagyon beteg vagyok a masik uj doktor nenim mentett meg. Honapokig kezbe vittek meg a wc-re is.
2021. szept. 19. 17:07
 42/118 anonim ***** válasza:
94%
Még akkor is engednék 3 napot lógni ha nem beteg. Betegen meg normális szülő nem engedi iskolába a gyerekét. Ez nem lehet kérdés.
2021. szept. 19. 17:08
 43/118 anonim ***** válasza:
97%

Hát nézd, igaz, az én fiam még csak 13 múlt, ergo ez nem középiskola, de idén még egy napot sem ment.

Nem lóg, nem sumákol, hanem beteg.

Először a klasszik magas lát, torokfájás, taknya nyála ömlött, aztán mikor abblk kikecmergett jött a hányás és migrén.

Laborba pont most a héten küldött a háziorvos és bár elben kaptam már igazolást, hogy mehet, úgy fest a következő héten sem fog.

Megkapjuk amit tanulni kell, amikor olyan állapotban van, foglalkozik vele, de valószínű itthon lesz még legalább egy hetet. Ez van.

Gondolom 9., 10. évfolyamon sincsen még rakétatervezés, be tudja pótolni amit kell, ha meg beteg, maradjon otthona fenekén, mert attól senkinek nem lesz jobb, hogy lefertőzi az összes többit, vagy ő maga keveredik ki belőle esetleges szövődményekkel megspékelve nem eg hét, hanem egy hónap alatt.

Eskü nem értem az embereket.

2021. szept. 19. 17:09
 44/118 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező szerintem lemaradt a világjárványról...nem mondom hogy a kislány elkaphatta, de sok diák egy csomó ideig maradt otthon emiatt, nem is beszélve a karanténokról...3 nap na ne vicceljünk.
2021. szept. 19. 17:10
 45/118 anonim ***** válasza:
96%

Hasonló tünetek, előtte se voltam jól, de első pénteken küldtek haza. Orvos, hisz igazolás nélkül nem engednek be. Egy hét, antibiotikum. Rosszabb lett, hét végén vissza, még egy hét. 2,5 napot voltam összesen eddig suliba, ugyan ezek miatt a tünetek miatt. Nem jó dolog a fülledt meleg osztályteremben ülni, mert folyamatosan köhögnöd kell, nem tudsz figyelni, és még a tanárt, diákokat is zavarod, kellemetlen egy élmény.

Valószínűleg nem megfázás, valemilyen féle-fajta vírus, valakitől már hallottam a nevét is, de nem tudnám megmondani. Rengeteg tünete van, midnenkinél más jön ki, egyiknél torokfájást, másnál hányást-hasmenést okoz. A legtöbb osztály létszámát lefelezte, kollégiumot zártak be miatta, mert mindig átadták egymásnak a diákok így egyre több beteg lett, és az ország egész területén jelen lehet.

Nincs értelme bemenni, neki is rossz lenne, többieket is megfertőzi, esetleg még valamit rászed. Akkor inkább maradjon, és majd pótol. Tanárok is jobban veszik, ha nem volt és azért nem megy valami, mint ha ottvan, és úgy. Azt nem tudják, hogy nem tud figyelni mert beteg és jobb dolga van mint kiszámolni mennyi az eredmény, próbál nem köhögni és egész végig orrotfújni.

2021. szept. 19. 17:10
 46/118 anonim ***** válasza:
2%
Most nincs online oktatás amúgy? Lemaradtam :) Nem vagyok sulis már.
2021. szept. 19. 17:14
 47/118 anonim ***** válasza:
96%

"Ő kiszenvedte,persze nem tudott koncentrálni,így helyette is dolgoztam,utána meg én voltam itthon 3hetet,mert végig ment az összes gyereken is.Nem hatotta meg, legközelebb is bejött betegen."

Az ilyennek az a minimum, hogy a szájába kell rágni, hogy mi mivel hogyan függ össze.

2021. szept. 19. 17:14
 48/118 anonim ***** válasza:
91%

"Gondolom 9., 10. évfolyamon sincsen még rakétatervezés, be tudja pótolni amit kell"

:DD

2021. szept. 19. 17:16
 49/118 anonim ***** válasza:
94%

"Most nincs online oktatás amúgy?"

Nincs, és nem is tervezik egyelőre.

2021. szept. 19. 17:17
 50/118 anonim ***** válasza:
4%

37 elküldöm, mert iskolába járni kell és kész, ahogy munkahelyre is. Engem is elküldtek, ő is megy. Manapság divat lógni, és "Pató pál urat" játszani, de én megpróbálom még tisztességre nevelni a kölykömet.

Játszd el párszor azt, hogy nem mész be a munkahelyedre mert "fáj a torkod". Kíváncsi leszek mennyi idő múlva mutatkoznak meg a "hátulütői" a jogosan felhasznált betegszabadságaidnak.

2021. szept. 19. 17:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!