Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?
Na ne viccelj, egyértelmű.
Lehet pótolni, pláne 3 napot.
Kérdező, kő alatt éltél eddig? Az megvan, hogy világjárvány van?
ALAP, hogy nem küldöd iskolába betegen!
Nekem egy nyolc tanórás napot, amiben nincs dupla óra, se tesi, se osztályfőnöki, azt nagyon max három óra volt pótolni, úgy, hogy azt, ami a hiányzás utáni napra kell, arra még tanultam is külön, nem csak a feladatokat és jegyzeteket pótoltam. Na ez három nap esetén is maximum kilenc óra pótlás, ha azt feltételezzük, hogy azalatt az idő alatt nincs semmi potya óra. Na meg interneten délutánonként rá lehet írni az osztálytársakra, és folyamatosan pótolni, és akkor max egy nap lemaradása lesz.
Komolyan kérdező, ne idegesíts, ugyan azt csinálod, mint az anyám. Aztán majd te is ki leszel, ha full osztályokat küldenek haza, mert terjed a járvány. Hát persze, hogy terjed, ha egyes zsenik beküldik a gyereket betegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!