Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak hogy itthon maradjon és ne menjen iskolába 3 napig megfázás miatt?

Figyelt kérdés
Folyik az orra, fáj a torka, és be van rekedve. Persze tudom, betegen nem kéne bemennie, de nem szeretném ha lemaradna. Azért 3 nap sokat számít középiskolában.

2021. szept. 19. 15:48
 71/118 anonim ***** válasza:
90%

Szent ég, hova fajultak a válaszok...

kérdező tégy úgy ahogy te gondolod és ne az itteni válaszok alapján dönts.

3 nap nem sok és ha ügyes, simán be tudja pótolni...inkább gyógyuljon meg pár nap alatt minthogy rosszabbodjon és tovább kéne otthon maradnia. Én otthon marasztalnám, 3 nap alatt sok tea, meleg fürdő és hamar helyre jön.

2021. szept. 19. 18:26
 72/118 anonim ***** válasza:
94%

"A többi betegen is dolgozik, és ezt tőled is elvárják."

Nem kéne arra nevelni a gyerekedet, hogy rabszolgamunkát is elvállaljon. Te is jobban tennéd, ha otthagynád, ha ilyen a munkahelyed.

Egyébként meg egy felnőtt ember tesz rá, hogy mások mit gondolnak, ha tudja, hogy helyes, amit tesz, pl. ha betegen otthon marad. Fel kéne nőnöd végre.

"Nem mindig, de minden csak épp nem jó pont ha betegszabadságot veszel ki. Ott van az éves szabadságod, használd azt."

Jó hülye vagy, nem mondom...

2021. szept. 19. 18:31
 73/118 anonim ***** válasza:
93%

"nem csak covid létezik most"

De milyen alapon döntheti el az, aki nem ment orvoshoz? Még az orvosok se tudják megállapítani teszt nélkül, hogy nem az-e mégis.

2021. szept. 19. 18:33
 74/118 anonim ***** válasza:
9%
73...vannak bizonyos egyértelmű tünetei kedves.
2021. szept. 19. 18:38
 75/118 anonim ***** válasza:
96%
Például? Milyen tünete van ami semmilyen más betegségre nem jellemző? Ha az íz-szaglásvesztésre gondolsz, azt én minden mezei náthánál átélem és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Szóval?
2021. szept. 19. 18:42
 76/118 anonim ***** válasza:
8%
75.jó akkor egy kisebb orrfolyásra is azt fogom hinni ezentúl, hogy covid...pl.orrfolyás nem tünet a covidnak ahogy a rekedtség sem.
2021. szept. 19. 18:45
 77/118 anonim ***** válasza:
92%
76 mit számít hogy covid vagy nem? Fertőző betegen semmi keresni valótok nincs közösségben
2021. szept. 19. 18:47
 78/118 anonim ***** válasza:
8%
77...rendben.
2021. szept. 19. 18:47
 79/118 anonim ***** válasza:
34%
Már 78 válasz született.
2021. szept. 19. 19:10
 80/118 anonim ***** válasza:
6%
61 ha nem mész be dolgozni, és nem vagy szabadságon, akkor lógsz. Ez ilyen egyszerű. Ha nincs olyan betegséged ami kórházi ellátást igényelne ,vagy esetleg olyan amiről tudniuk kell - ergo teljesen egészséges felnőtt ember vagy - akkor mi okod lenne otthon maradni? Majd rádöbbensz..
2021. szept. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!