Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi van, ha a gyereked azt...

Mi van, ha a gyereked azt állítja, hogy nem ízlik neki az ebéd, amit főztél vagy rendeltél?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 13:24
 51/110 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:18

"Laborba...?? Végzek az irodában, hazafutok a zöldborsófőzelékből mintát venni és elviszem a megyeileg illetékes laborba, állípítsák meg, miért nem evett belőle a fiam, pedig nekem ízlett:) Isten ments, hogy veszekedjek...:)"

Csak ha a gyereknek nem ízlik

2021. aug. 5. 16:36
 52/110 anonim ***** válasza:
86%
Csakis;)
2021. aug. 5. 16:39
 53/110 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk előtte megkérdezném a dedet, hogy mit enne és azt készítenék, felsorolva a lehetséges alternatívákat. Azt nem fogadnám el, hogy nem ízlik, mert jól főzök és közben is kóstoltatnám a gyerekkel, ahogy anyu tette velem kiskoromban. Legfeljebb ha aktuálisan nem éhes, akkor egyen később.
2021. aug. 5. 17:21
 54/110 anonim ***** válasza:
76%

"Azt nem fogadnám el, hogy nem ízlik, mert jól főzök "

Nem érted?

Nem te döntöd el hogy jól főzöl-e.

Lehet hogy neked finom de lehet hogy másnak moslék

2021. aug. 5. 17:27
 55/110 anonim ***** válasza:
68%
Te nem érted. Azelőtt van választási lehetősége, hogy megfőzném. A gyerekem tudja, hogy milyen ízvilág jellemző a családra, ismerős neki, hiszen ebben nőtt fel.
2021. aug. 5. 17:36
 56/110 anonim ***** válasza:
0%

És most hogy a korona vírus miatt sokan elvesztették az íz érzékelésüket akár lehet hogy te is elvesztetted vagy el fogod veszteni most hogy döntöd el?

54-es voltam

2021. aug. 5. 20:11
 57/110 anonim ***** válasza:
35%
Én eddig nem írtam ide, csak olvastam. #55: az nem jelent semmit. Vagy csak legfeljebb addig igaz, amíg mindig otthoni kosztot eszik. Én 13 éves korom óta főzicskézek magamnak, mert anyukám főztjét nem bírtam megenni. Amikor általánosba kerültem, akkor az első két évben még szerettem (tehát úgy 8 éves koromig), utána kezdtem azt, hogy este már szendvicset kértem szinte mindig, mert az volt az egyedüli ehető kaja itthon. Menzán megettem az ebédet, illetve a tízórait is amit adtak. Aztán 4. osztálytól nem volt tízórai, így akkor már kértem pénzt büféből reggelizni. Ez megmaradt egészen 8-ig. Este otthon meg csak ilyen vackokat ettem, nápolyi, virsli, különféle szalámik, stb., amit nem anyukám főzött. Azt továbbra sem bírtam megenni, a hányinger kerülgetett a legtöbb esetben. 7-ben kezdtem egyszerűbb kajákat csinálni magamnak, puding, tejberízs, pirítós, bundáskenyér, stb. Ennek már vagy 6 éve, és még mindig nem szeretem anyám főztjét. Ez csak akkor volt gond, ha családi ebéd volt és ő főzött. De szerencsére nem csak én vagyok így a főztjével, így már évek óta sosem nálunk van családi összejövetel, hogy ne neki kelljen főzni. Amúgy ő váltig állítja, hogy isteni kajákat csinál, a családban mindenki meg finnyás.
2021. aug. 5. 20:19
 58/110 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:19

Látod milyen okos emberek vannak itt

Itt mindenki hülye csak ők az okosak.

51-54-56 voltam

2021. aug. 5. 20:31
 59/110 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nem eszik
2021. aug. 5. 23:39
 60/110 anonim ***** válasza:
23%

"Akkor nem eszik"

Olyan nincs!

Akkor be kell kötni neki egy infúziót és kapja úgy az ételt. Rabokat is van hogy kényszer etetésnek vetik alá mert senki nem éhezhet. Még önként sem

2021. aug. 5. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!