Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi van, ha a gyereked azt...

Mi van, ha a gyereked azt állítja, hogy nem ízlik neki az ebéd, amit főztél vagy rendeltél?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Hazudik.
Hálátlan ilyent modani annak, aki mindet megtesz érte! Természetesen megbüntetem.
OK, de akkor is egye meg.
OK.
Akkor egyen valami mást.
Elmegyek főzőtanfolyamra.
Hálátlan, ilyent modani! De megbocsátok, hogy lássa milyen mihaszna, hogy ilyen jó embert földbe tipor.
Kitagadom.
Bocsánatot kérek tőle.
Gyorsan főzök valami mást.
226 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/110 anonim ***** válasza:
98%
Tudod hányszor volt, hogy nekem sem ízlett amit főztem vagy rendeltem? Ez van. Akkor eszünk mást. Ha nem ízlik a kaja, nem kell megenni. Lehet mást is enni..
2021. aug. 5. 13:30
 2/110 anonim ***** válasza:
11%
Főzzön magának, nem lehet válogatni. Vagy ezt eszi, vagy nem eszik.
2021. aug. 5. 13:31
 3/110 anonim ***** válasza:
23%

Háát nem találtam a választ amire szavaztam volna. De írom.

Ha lenne gyerekem és a gyerekemnek nem ízlene az ebéd amit készítettem, akkor megcsikizném először aztán megbeszélném vele, hogy most legyen olyan cuki és egye meg az egészsége miatt is, és legközelebb főzzünk együtt, készítsünk egy mit ennék ma ebéd tervet, aztán szépen ezek alapján a közvélemény kutatás után összeállítanám a heti menüt figyelve arra, hogy egyensúlyban legyen a fehérje, szénhidrát és zsír, mármint hogy kiegyensúlyozott menü legyen és mindenki szájíze szerint, mert ugye az a legjobb ebéd, ami mindenkinek ízlik mottóval.

2021. aug. 5. 13:33
 4/110 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem mindegy, hogy csak nem sikerült igazán remekbe, vagy az ehetetlenség határát súrolja.
2021. aug. 5. 13:33
 5/110 anonim ***** válasza:
30%
Főzzön akkor magának, vagy csináljon egy szendvicset.
2021. aug. 5. 13:36
 6/110 anonim ***** válasza:
98%

Nincs gyerekem, de úgy utáltam, mikor meg kellett ennem olyat, amit utáltam. Főleg mikor volt más főtt étel is, de csak másodiknak.

Nem szeretem a rakott krumplit, nekem olyan fura az állaga, hogy sült, de mégsem (száraz, de közben puha). Egyszer volt, hogy egy nagyobb szelet krumplit kellett volna megennem, de egyszerűen borzasztó volt, nem ment és nem állhattam fel addig az asztaltól, amíg el nem fogyott.

Csak egy pohár vízzel tudtam megenni.

Nem tenném ki ilyennek a gyerekem, ha megtehetem, hogy csinálok neki mást.

Felnőttként persze, hamar megenném, de gyerekként az sok volt.

2021. aug. 5. 13:36
 7/110 anonim ***** válasza:
91%
Többet, jó? Ritka alkalom ez, vagy rendszeresen mindenre fintorog a gyerek?
2021. aug. 5. 13:39
 8/110 anonim ***** válasza:
12%
Hát akkor így járt. Majd ha igazán éhes lesz, megeszi.
2021. aug. 5. 13:41
 9/110 anonim ***** válasza:
92%

Én meg azt utálom, hogy vagyunk öten, és abból négyen (mert én nem számítok) mind mást enne. Vagy "nem tudja", hogy mit enne. És amikor több órás töprengés/pancsolás/mosogatás után végre örömmel feltalálom a kaját, és legalább egy valaki húzza a száját, hát az a halálom.

Egyen mást.

Vagy egye meg úgy, hogy nem ízlik.

2021. aug. 5. 13:42
 10/110 anonim ***** válasza:
93%
ez a kérdés tuti korábban is lett kérdezve csak akkor részletesebben és mindenki oltotta a kérdezőt..
2021. aug. 5. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!