Mi van, ha a gyereked azt állítja, hogy nem ízlik neki az ebéd, amit főztél vagy rendeltél?
Én anno nem szerettem a rakott krumplit, és a főtt tésztákat: sajtos, mákos, bolognai, stb...
Sose volt belőle baj, vagy kaptam akkorra mást, vagy ettem szendvicset, sose erőszakolta le anyám a torkomon, és nem is problémázott rajta. Tudta, hogy nem szeretem.
Szerimtem mindenkinek van olyan kaja, amit nem szeret/nem ízlik neki.
Persze ha minden második étel ilyen, akkor már annak inkább hiszti szaga van, de akkor ha éhes lesz úgyis megeszi.
Megbeszéljük mi lesz vagy nem akarja megbeszélni neki mindegy.
Még sem tetszik?
Nálam akkor az így járás tipikus esete forog fent.
Nem főzök több félét, eszik amit akar amit talál.
Feleslegesen nem fogok dolgozni az hót biztos...
ma 14:30
"Akkor éhen marad"
Nem jó! Az gyerek kínzás! Még börtönbe is kerülhetsz érte. Te vagy a szülöje KÖTELES vagy neki ehető ételt biztosítani
#25:
Az étel ehető, csak őneki nem tetszik/nem ízlik. Tehát előtte a lehetőség, hogy elfogyassza. Emiatt nem kerülhet börtönbe.
Nagyon sok étel nekem nem ízlett, mert anyám a mamától tanulta el,hogy mindenbe 5kg zsírt teszünk
Hányszor hallottam gyerekként,hogy nem szart főztem edd meg
Oda szarjak a tányérra, más éhezik
Ha nem eszed meg a fejedre búrítom
Muszáj megenni,az van amit főztem válogatásnak helye nincs
Addig nem állhatsz fel az asztaltól amíg meg nem eszed
Ha nem eszed meg akkor a maradékot vacsorára fogod
És amikor szólok anyámnak,hogy ne 5kg zsírral főzze a húslevest,mártírkodik és megjátsza a hattyú halálát a szomszédoknak.
Direkt volt olyan,hogy átvitt mindenkinek egy adagot,hogy kóstolják meg,és anyám azzal érvelt,hogy az egész panel szomszédnak ízlik a kajája ....
Ahaaa vagy csak illedelmesek voltak és landolt a kukába
Soha nem kínoztam bele egy gyerekbe sem semmit amit nem szeret, pedig én egyáltalán nem vagyok finnyás, így elvileg nehezebb megértenem, ha valaki valamit nem eszik meg, mégis fel tudom fogni :D
Nekem normál emberi táplálkozásra alkalmas ételek keretein belül - tehát kígyót, békát, rovarokat ne számoljuk- a két dolog aminek a szagától is felfordul a gyomrom az a spárga és a koriander fűszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!