Ilyenkor laborba kell vinni egy kis mintát ott meg mondják és vita le zárva. Csak sokaknak inkább egyszerűbb veszekedni a családba. Mikor azon hogy mi a finom és mi nem azon nincs értelme vitázni. Mert ami valakinek ízlik az lehet hogy másnak ehetetlen. Mert pl olyan fűszeres
2021. aug. 5. 15:14
32/110 anonim válasza:
ma 15:08
"#25:
Az étel ehető, csak őneki nem tetszik/nem ízlik. Tehát előtte a lehetőség, hogy elfogyassza. Emiatt nem kerülhet börtönbe."
Erre írtam az előző választ
2021. aug. 5. 15:15
33/110 anonim válasza:
Laborba...?? Végzek az irodában, hazafutok a zöldborsófőzelékből mintát venni és elviszem a megyeileg illetékes laborba, állípítsák meg, miért nem evett belőle a fiam, pedig nekem ízlett:) Isten ments, hogy veszekedjek...:)
2021. aug. 5. 15:18
34/110 anonim válasza:
ma 15:11
"Nem fogják börtönbe csukni mert válogat a gyereke...."
Én azért nem merném megkockáztatni.
Régen az állat kínzást se büntették. Vagy még régebben az ember ölést se. Most meg.....
2021. aug. 5. 15:20
35/110 anonim válasza:
Ilyenkor nem az ételt kell laborba vinni, hanem a gyereket. A fiunk 2 éves volt, mikor nem volt hajlandó semmit megenni. Mikor kérdeztük, akkor csak annyit mondott, hogy nem akarja megenni. Aztán kiderült, hogy probléma volt az emésztőenzimjeivel, sok ételt nem tudott megemészteni és fájt tőle a hasa, meg rossz érzése volt, csak nem tudta elmondani.
2021. aug. 5. 15:24
36/110 anonim válasza:
Én meg meg merném kockáztatni. Étel van, nem rossz minőségű, az ő döntése ha nem eszi meg- nincs éheztetve, csak finnyás.
2021. aug. 5. 15:25
37/110 anonim válasza:
Fozzzon maganak
Nekem a 14 eves lanyom mar tud fozni, sokszor mar fozott nekem is amig munkaba voltam.
Es mivel o foz, olyat csinal amit megeszik o is.
2021. aug. 5. 15:36
38/110 anonim válasza:
Valaki nem eszik meg mindent= Finnyás. Kemény...
Nem olvastam végig a válaszokat, de gondolom valaki felhozta az Afrikai éhezőket is.
Olyamiket főztem amiket nagyjából mindenki szeretett a családban, fűszerezést is megbeszéltük. Ha valaki mégsem kérte készíthetett/kérhetett szendvicset, rántottát, virslit, legközelebb meg neki kedveztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!