Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
khhm-- ha már a kultúrált étkezést említed...
elárulom, az ott kezdődik, hogy NEM esztek egymás tányérjából. Ez ALAP.
Ez az undorító, nem a tejfölös szaft maradék.
Lehet, hogy nálatok ez szokás, de hidd el, ez nem normális dolog. Ezt max. egy proli, igénytelen ember képes belenevelni a gyerekeibe.
Amellet, hogy undortó, gyomorforgató, még egészségtelen is. Milyen betegségeket lehet elkapni a másik nyálával keveredett maradéktól?? Már így Covid idején... Csak azt ne mondd kérlek, hogy az evőeszközök is közösek és egymás szájából vándorolnak ki-be..
Egyikőtöknek sincs igaza, totál igénytelenek vagytok mind, ha tetszik, ha nem. Igényes helyeken ugyanis külön tányér jár mindenkinek.
"Szeretnétek ti ilyen igénytelen házban, ilyen színvonalon élni, mint mi" Elárulom, nem szeretnék. Elmondtad mennyi a szüleid bevétele, többet keresünk úgy is, hogy finoman szólva nem vagyok egy túlfizetett munkakörben. Ez ma már nem számít kirívóan jó fizunak. Az igényességgel meg egyáltalán nem függ össze. Volt olyan időszak, amikor csak a férjem dolgozott, nagyon be kellett osztani a pénz. Ekkor sem jutott eszünkbe sem, hogy egymás után együnk vagy igyunk, ne vegyünk elő tiszta tányért. Ezzel mégis mit lehet megspórolni??? Ha nem folyó vízben mosogatsz akkor kb. mindegy is, hogy hány tányért kell elmosni, a víz ugyanannyi.
Fiatalabb koromban munka miatt többször jártam cigány családoknál, akik hihetetlen szegény körülmények között laktak. Azért a többség ott sem egymás tányérjából evett és tudtak mosogatni is, pedig a vizet több száz méterről, az utcai kútból kellett hozzá hordani. Nektek úgy látszik még ezt az igényszintet sem sikerült elérni. A legnagyobb baj, hogy te ezt teljesen normálisnak gondolod, holott nagyon nem az.
Nekem az tűnt fel, hogy a húgod tejfölös tányérja disznó evés, de mikor te lekapargatod a tejfölt a rakott akármiről, az nem? Gondolom, ha nálatok az a módi, hogy úgy hagyod ott a következőnek, ahogy te befejezted, akkor te is ételmaradékosan hagyod ott. Vagy neked lehet?
Másrészt meg, ha valóban a víz spórolás miatt csináljátok, akkor csak mondom, hogy sokkal több víz kell egy olyan tányér elmosásához, amiben órák óta beleszáradt cucc van, mint evés után rögtön elöblíteni.
Hatvani Boschba degeszre keresi magát 😂😂😂😂 mi is erre lakunk. Apád ács... Hát ő neki se sok a munkája... Neki egyedül megkéne keresnie a min. 500 ezret sőt többet... Te is keresel 130-at... Annyira nem verném a nyálamat.
Mindenki még én is 28 évesen spórolok,de bazdki elmosogatom amit el kell.
Javaslom ha kertesházban laktok akkor vegyetek egy hidrofort és ingyér lesz a víz.
Én annyira nem verném magamat a helyedbe. Menj be a hatvani tescoba azt vegyél 2000 ft-ért egy szájbavert tányér készletet meg evőeszközt vagy igaza van aki írta vegyél bazdki akkor műanyagot azt nem kell mosogatni.
Nem éltek ti olyan luxusba ha az anyagiakat nézzük azért túlzásba ne ess. Hatvani bosch... Pffff apádnak a 3* át kéne ácsként keresnie ne legyél elszallva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!