Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
Inkább menj el a tescoba papír tányért venni vagy nyalasd tisztára a kutyával a tányért.
Aki annyit írta h x százezreket keres stb azt vedd már figyelembe h valszeg ilyen olyan diplomás, felsővezető stb stb nem pedig a szaros boschba dolgozik... Pls Hatvan és környékéről beszélgetünk a te esetedbe... Ha 3 szombatot is bevállal h meglegyen a 170 még akkor is nagyon szar helyen dolgozok buksika... Máshol 2-3 műszak nincs szombat és 200-220 még mindig jobb... Hallod-e..
Inkább húzzál mosogatni.
Ja és csak annyi ha annyira nem hiszed el, hogy szarul tudod a dolgokat.
Kamuból hívj ki egy IGAZI ácsot azt kérdezd meg mennyiért csinálja meg... Mert nem 500 ezret fog mondani abban biztos vagyok
Legalább én felvállalom, hogy mennyit keresek, nem hazudozom le a csillagos eget egy anonim fórumon. :)
Volt itt az a válaszoló, hogy az apja vállalkozó, az a nagy vállakozása, hogy kiviszi a lányát futtatni Svájcba!!
Bújjatok már el!! Teszitek itt magatokat, a kocsiból meg kiestek!
Mondtam már, hogy nem flegmáztok velem!
És minden felsővezető meg diplomás értelmiségi itt gyakorin veri a nyálát. Hihető....
Ide a sok szerencsétlen jön kiélni magát!! A sikeres emberek nem ide járnak kötözködni!
Ja hát öcsisajt tanúni köllett volna osztan akkor kereshetnél te is többet meg nem kőne oly lustának lenni azt kicsit utazni egy magasabb fizuért Bp pl nincs messze Hatvantól 30 perc busszal... Azt nem 130-at keresnél hanem mondjuk a 260-at.
Csak ugye egy tányért is lusta vagy elmosogatni nem még kicsit korábban kelni...
Én személyszerint nem írtam keresek ;) nem keresek milliókat de nem is annyit, mint te mert feltudok kelni és utazni
* ahhoz képest h mocskos tányérból zabálsz amit valszeg már összeköpködtek a legyek... Csak h legyél már tisztába mire rakod a kaját... Elég nagy a szád de higiénia meg luxus.
Bár valszeg azért ilyen undorítóan mocskos a pofád mert " az vagy amit megeszel" a mocskos tányérod miatt
Hajnal 3 előtt kellene felkelnem, hogy elérjem a vonatot pestre. (Nem Hatvanban lakok.)
Havi 1 millióért talán felkelnék akkor, de 260-ért hülye lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!