Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/245 anonim ***** válasza:
100%
Koszos melós itf legfeljebb te lehetsz....😂😂😂
2021. jún. 30. 18:56
 152/245 anonim ***** válasza:
100%

Koszos melós 😂😂😢 hát mert te mi vagy ? Igazgató 130-ért?

Egy két légy is belefosik a tányérba.

Olyan nincs, hogy nincs más.. ott vannak pl a munkásszállók, ott vannak az albik. Olyan van h nem akarsz. Ami kiderült h jó neked otthon.

Bazdki ha egy db tányér jut 4 főre akkor szerinted? Gondolom patika rend van, mert anyád nem spórol akkor áramon vagy sepreget az is lehet de felmosni? Az is víz? Mosni? Főzni? Szakmád? Nyelvtudas? Na??? Semmi???

2021. jún. 30. 18:58
 153/245 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem bántásból mondom ezt most neked, de te beteg vagy. Értelmi fogyatékos.

Még egyszer: a fizetés, és az igényesség két külöm dolog.

Mi nem azon vagyunk fenn akadva, hogy mennyit keresel, hanem azon, hogy a családod egy tányérből eszik, holott ez még az állatoknál sem szokás.

Kérlek, mielőtt még valamit írsu, gondolkozz el rajta, hogy most veszkszel legalább 50 emberrel. Szerinted, vajon kinek van igaza?

2021. jún. 30. 18:59
 154/245 anonim ***** válasza:
100%

Ne is hergeld tovább magad kérdező mert szánalmas vagy.

Kérdésedre is megkaptad a választ h egyikötöknek sincs igaza, mert gusztustalan, igénytelen akár azt esznek előtted amit szeretsz akár nem.

20 évesen kb egy 10 éves szintjén vagy, fejleszd magad tanulj, tanulj etikettet is mert rád fér. Ez a kutyázás meg a mocskos melós szöveg is elég cigányos és alpári akár cigány vagy akár nem akár lány vagy akár nem borzasztó egy stílusod van... Elégedj meg a 130 ezreddel ne is akarj többet , jobbat, mert meg se érdemled... Aki nem akar tenni érte az nem is fog. Mindenki a saját maga sorsának a kovácsa... Gondolom felétek is hallani.

Helyedben vacsi után amit persze tiszta tányérból ettem, leülnék és elgondolkoznék magamon, hogy 20 évesen mit akarok még kezdeni magammal. Jó ez így nekem? Megfelelően viselkedek, otthon és másokkal akár noname fórumon is? Akarok jobb munkát? Akarok több pénzt?

Én minden jót kívánok Neked!

2021. jún. 30. 19:05
 155/245 anonim ***** válasza:
100%
Az apád ács, nem? Akkor ő is koszos melós? :D
2021. jún. 30. 19:10
 156/245 anonim ***** válasza:
100%
Kalapács :D
2021. jún. 30. 19:47
 157/245 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, hogy dobjak még egy lapát földet a koporsódra, képzeld rakott karfiol a vacsora. Sok tejföllel.
2021. jún. 30. 20:29
 158/245 qkker1 ***** válasza:
100%
Én most főzöm/sütöm holnapra a rakott kelt, 1 liter tejföllel, és fél liter tejszínt belekeverek a pörköltbe. Feleségem még tálaláskor meglocsolja magának jó sok tejföllel. Igaz nálunk jut mindenkinek külön tányér.
2021. jún. 30. 20:33
 159/245 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kerdezo!

Mi a mai menu? Milyen finom maradek var teged ma, a tanyer alljan?

2021. júl. 1. 11:24
 160/245 anonim ***** válasza:
100%
159: :-D :-D
2021. júl. 1. 11:26
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!