Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
 201/245 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak emlékeztni akarok mindenkit hogy miért is vagyunk itt 🙂 Esetleg megoszthatnánk tejfölös recepteket

2021. júl. 1. 19:58
 202/245 anonim ***** válasza:
100%

Ja h úgy dc 😂😂😂😂 szóval játékban akarsz keménykedni, mert élőben nem megy áhhhá értem :D

Bocsáss meg h nem tudtam mi az a dc mert nem élek ilyen faxságokkal hanem a való világban ahol nem eszek koszos tányérból és mosogatok 🤷🤷🤷

2021. júl. 1. 20:01
 203/245 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, mondja már el valaki, hogy a színésznő Gobbi Hilda hogy kerül ide, főleg a Portik mellé?????
2021. júl. 1. 20:03
 204/245 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kinyílt a csipája a maradékos moslék szájúnak 😂 Ecseg... Akkor már értem mire ezt a style :D mondtam én h Putrifalva 💩💩😂😂
2021. júl. 1. 20:03
 205/245 anonim ***** válasza:
100%

Ő volt a jobb keze mindenkinek de 130al tolja 😂 jesszum pepi b+ komolyan már.

Bekented magad nevetgéllel h ilyen vicceseket írsz?

2021. júl. 1. 20:05
 206/245 anonim ***** válasza:
100%
Na, dikk. Én meg barcikai vagyok, gyere te ide személyesen keményedni, aztán majd meglátjuk. Még discordon, he. Oszt majd ott az éppen csak mutáló egérhangoddal keményebb leszel, mint írásban? Jujuj! De tök jól megfogalmaztad, nem vagy egy értelmiségi, valóban.
2021. júl. 1. 20:11
 207/245 anonim ***** válasza:
100%

ááá..kérdező semmi baj..

Csak annyi történt, hogy te kiakadtál otthon valamin és amikor leírtad, akkor kiderült, hogy sokkal-sokkal nagyobb kiakasztó dolog van ott nálatok, ami ki is verte a biztositékot a kommentelőknél. Semmi baj, legalább kiderült számodra, hogy van hová fejlődni, mert ami te normálisnak hittél, az baromira nem az. Ezért nem kell itt erősködni, meg hisztizni...Csendben le kell szűrni a tanulságot , és szép csendben visszavonulni, ha már így benézted a dolgot.

2021. júl. 1. 20:13
 208/245 anonim ***** válasza:
100%

Dc-n is noname vagy hulyegyerek 😂😂 nőjjél fel a korodhoz azt kész.

Még mindig nem kaptunk választ van-e szakmád...de ahogy látom meg van a 8 általános azt ágyő.

Játszál csak a dc álomvilágosba ahol te vagy a Jancsika.

Való életben akkor is egy nagypofájú kis hulye gyerek maradsz akit a saját szülei se érdekelnek.

Érdekes h Ecsegen laksz de anyád Hatvanba dolgozik... Ő betud járni de te meg a picshádat nem emeled fel.

Szerintem gondolkozzál el magadon dc bajnok

2021. júl. 1. 20:15
 209/245 qkker1 ***** válasza:
100%

"Szerintem a kerdezonek meg soha nem volt baratnoje."

Még amerikai nője is van, a neve:

kézi.

2021. júl. 1. 20:21
 210/245 anonim ***** válasza:
100%

Ecsegen nem is annyi a bruttó elhiheted. Akik írták azt h nettóban keres egymaga 500 ezret vagy többet vedd figyelembe h nem egy szaros gyárban rohad nettó 700 ftos órabérért 3 műszakban hanem olyan a végzettsége / felsővezető.

Ez nem kamuzás, tessék felmenni a professionra és ITs , igazgatói állást nézegetni van ahol a bruttó 1 milla is megvan.

Én nem ennyit keresek megértem h idegesít h mindenki többet keres nálad( nálam is) de ez van.

Szakmád?

2021. júl. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!