Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
 221/245 anonim ***** válasza:
100%

Ecsegen 4 főre az 500 az jó :D

Anyja bebír járna Hatvanba de ő már nem.. apja ács de közben lófaxt nem keres

2021. júl. 1. 20:45
 222/245 anonim ***** válasza:
100%

201: nocsak, kiderült, hogy fiú...

Pedig úgy nyafogott itt 200 hsz-on keresztül, mint egy kis hisztis pi..tsa... :-D

2021. júl. 1. 20:48
 223/245 anonim ***** válasza:
100%

206: ecsegi dicsak? :-DDDD

Mondjuk tényleg kilóg a putrivas a szájából... :))

2021. júl. 1. 20:49
 224/245 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát amíg az ő kis hátsója el van tartva, nincs rezsi, nincs felelősség, addig meg is elégszik ezzel. A segédmunkás többet kap. Egy egyszerű mosogató is kiröhögi ezt a fizetést és fel sem kel érte. De neki infó volt a választott érettségi tárgya. Fuu! Hát, öcsém, az egyik nekem is az volr, mert nem kellett rá semennyit sem készülni. Mondjuk így csak 4-es lett. Szóval akkor ki is derült gyorsan, hogy lusta vagy, igénytelen, és olyan fos körökben mozogsz, hogy azt hiszed, van okod erre verni magad. Az ilyet nálunk a szakmunkás is felrakja a falra. Ráadásul fiú! Ez benne a legrosszabb. 2 éves a fiam, de neki több esze van. Vagy legalábbis olyan dolgokért veri magát a földhöz, amit meg lehet érteni. Azt, hogy te miben szenvedsz, senki sem tudja befogadni.
2021. júl. 1. 20:59
 225/245 anonim ***** válasza:
100%
Te is itt vitatkozol, szóval kiszólt a lyuk a gödörből. Rugdossad csak az öngólokat tovább. Mi már csak szórakozni járunk ide, hogy meddig tudunk még hergelni. Élmény nézni a majmot a ketrecben, tudod. És te legalább úgy szenvedsz a saját korlátoltságodban, hogy ne lehessen sajnálni.
2021. júl. 1. 21:03
 226/245 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tessék, jó étvágyat! :-D

[link]

2021. júl. 1. 21:07
 227/245 A kérdező kommentje:
A szórakozás egy szép szó arra, hogy itt élitek ki a frusztrációtokat. :D
2021. júl. 1. 21:09
 228/245 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem van igazam.
2021. júl. 1. 21:14
 229/245 anonim ***** válasza:
100%
Oszt te nem itt vered magad, öcskös? Amúgy meg te jöttél nyitott szájjal a fszerdőbe.
2021. júl. 1. 21:21
 230/245 anonim ***** válasza:
100%

229es! Mosogatónak valóban több a fizuja, de ő otthon se csinálja.

Te is itt vitatkozol 2 napja meg kamukázol 😂 nem mindenki pesti, mert példának okáért én se vagyok az sőt feléd lakok csak engem sajna nem tart el senki meg nem is elégednél meg 130-al.így inkabb utazok, de telik arra amire épp szükség van. Tányérkészletre is, kell?

2021. júl. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!