Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
212. De nem érted hogy ezt nem az egy főre jutó átlagkeresetre kell érteni?
4-en életek 1 évvel ezelőttig (úgy számoltam higy 18-tol dolgozol) 500 ezerből. Ebből el lehet lenni kényelmesen, de nem lehet nagyobb összeget félrerakni.
500 ezret ne egy főre számold.
"Csak úgy megsúgom, hogy a magyar átlag kereset BRUTTÓBAN nincs 450k, erre itt mindenki azzal jött, hogy a nettó 500k alsóközéposztály."
Na, akkor utoljára te gyökér matekzseni:
1. Bruttó 450 E az átlag egy főre;
2. Nettó 500 ezret állításod szerint apád-anyád ketten együtt keresnek, ami fejenként nettó 250 ezer;
3. 130-at keresel, és vered magad, hogy milyen maffiózókat ismersz /legalább tv-tek van, ott hallhattad a neveket,
4. dc-vel, meg hasonló noname marhaságokkal jampizol, face to face meg lefosnád a bokádat!
Igen, tudom hogy van aki ennyit keres, de aki ennyit keres, meg ilyesmi munkát végez, az nem ezen a szinten van fejben, mint amit a válaszolók képviselnek. Sőt biztos nem gyk-n osztják az észt ilyen stílusban.
Itt a válaszolókból, ha egy valaki 200 felett keres az már csoda. Tisztán látszik, hogy a megkeseredettség szól belőlük.
Informatika érettségim van.
Én azt nem értem, hogy 20 évesen nagy vágysz többre? Nem akarsz többet keresni? Mi a szakmád? Ezt így nem lehet csinálni.
Más is utazik. Sőt ott van Pásztó... Az említett hatvan nem kell bp...
De magaddal szemben is igénytelen vagy ezek szerint
"Mi az h informatikai érettségid van?"
Valamit kellett kamuznia, de ahhoz már hülye, hogy olyat írjon, ami valós!
450 bruttó átlag max Bp, Győr, Debrecen meg esetleg Sopron.....
Meg jöttök itt a vezérigazgatóval meg ilyenekkel. Szerinted mennyi vezérigazgatóra van szükség? Szép is lenne, ha 10-ből 6-7 ember vezérigazgató lenne.
Kamus gyökerek vagytok az az igazság.
Csak infóból nem lehet érettségid okostojás...vagy minden másból fel lettél mentve?
Képzeld el én se igazgató vagyok pesten már csak azért se írom le mit dolgozok,de nem kell hozzá nagy ész mert van egy érettségim ahol a legrosszabb jegyem a matek 3mas. + Van mellé 4 szakmám és az egyikben dolgozom.
Nettó 270 ft/ hó + havi cafetéria szállásra 60 ezer / hó vendéglátásra 32 ezer/ hó + fél évente a prémiumom ami legrosszabb esetben is 180 ezer de a volt mikor 350-et is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!