Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/245 anonim ***** válasza:
98%
Nem értem, felétek nem alap, hogy mindenkinek külön tányér jár?
2021. jún. 29. 17:45
 2/245 anonim ***** válasza:
97%
Egyforma kaját sem eszünk egymás után. Telik 5 mély- és 5 lapostányérra...
2021. jún. 29. 17:47
 3/245 anonim ***** válasza:
98%
Jézusom, ti egymás mosatlan tányérjából esztek?
 4/245 anonim ***** válasza:
96%

szó nélkül elmosod, és kész. ha nem szereted, ne edd.

de ettől a húgod még nem evett disznó módjára.

5/245 anonim ***** válasza:
90%

Mi lett volna, egyszerűen megmondod, hogy a tejföl zavar?

Nálatok csak egy tányér van, anyád is érdekes, de te meg ne disznózd le a húgodat, mert más az ízlése.

2021. jún. 29. 17:48
 6/245 anonim ***** válasza:
94%

Egymás ágyqban is aludtok?

Te jó eg! Nincs három tanyerotok?

2021. jún. 29. 17:51
 7/245 A kérdező kommentje:

Mivel általában mindenki egymás után eszik, ezért felesleges elővenni. Pl egy rántott húst minek együnk meg 3 tányérból?

Anyám tudja, hogy utálom a tejfölt.

Húgomat meg nem azért disznóztam le, mert mást szeret, hanem amilyen stílusban eszik.

2021. jún. 29. 17:54
 8/245 anonim ***** válasza:
98%

Nem hogy a tejfől miatt (én amúgy imádom) hanem amiatt nem ennék abból a tányérból mert már koszos. -akkor is ha nem romlott a benne lévő ételmaradék-

Sose ennék senki után. Még magam utám is csak akkor ha szendvics volt a tányéron.

Neked van igazad de nem a tejföl vagy "disznóság" miatt. Mindenkinek jár a külön tányér és kész.

2021. jún. 29. 17:56
 9/245 anonim ***** válasza:
86%

Jezusmaria...

Ha egymas után mentek wc-re, akkor csak a végen húzza le az utolsó??

Most komolyan.... milyen család az ahol nem együtt esznek??

Meg az allatok is társaságban szeretnek enni...

2021. jún. 29. 18:00
 10/245 anonim ***** válasza:
97%
Én attól is rosszul voltam, amikor oviban beleszedték a leveses tányérba a másodikat…. most erről ez eszembe jutott. Úgyhogy biztos nem tudnék más tányérjából enni, max. valami szendvics vagy hasonló után, ami nem hagy nyomot. Szóval az alap problémát megértem, még tejföl nélkül is :D Csak azt nem értem, hogy ezen miért kell veszekedni, ha máskor nem is szokás nálatok, ilyenkor simán el lehet mosni azt a tányért vagy elővenni egy másikat.
2021. jún. 29. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!