Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/245 anonim ***** válasza:
100%
28: írtam korábban, hogy valszeg wc-ben is egymásra kullantanak... :-D
2021. jún. 29. 19:21
 32/245 anonim ***** válasza:
100%

Javasold a húgodnak, hogy nyalja ki a tányért és úgy adja oda neked. A sztori ettől màr nem lesz gusztustalanabb, de legalább elégedett lehetsz, mert nem tejfölös a tányér.

Vagy esetleg egyèl te előbb.

2021. jún. 29. 19:21
 33/245 anonim ***** válasza:
93%

30: igen, valszeg ez a helyzet.

Borzasztóan igénytelen, panelproli koszfészek lehet....

Kizártnak tartom, hogy két-három tányér elmosása annyival több vízfogyasztással járjon, hogy azt ne tudják kifizetni... Főleg, ha folyton pörköltet esznek. :-DDD

Egy köbméter víz nincs 500 ft. És az EZER liter... Azzal ezer tányért el lehet mosni. :-D

2021. jún. 29. 19:22
 34/245 anonim ***** válasza:
86%

#33, igen, csak iróniából írtam.

#28 voltam.

2021. jún. 29. 19:25
 35/245 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, legalább evőeszközötök van elég...
2021. jún. 29. 19:27
 36/245 anonim ***** válasza:
100%
De miért egymás után esztek? :S Nincs olyan, hogy családi ebéd vagy vacsora, amikor mindenki egyszerre eszik? Vagy mégis hogy kell elképzelni ezt? Ha a húgod leül délben enni, neked meg kell várnod hogy végezzen és az ő tányérját kell használnod? Amíg nem végez addig nem ehetsz? Én ezt el se tudom képzelni. :/
2021. jún. 29. 19:28
 37/245 anonim ***** válasza:
79%
36: teljesen abnormális... diszfunkcionális család... Már leírtam másfél órával ezelőtt kb......
2021. jún. 29. 19:30
 38/245 anonim ***** válasza:
100%
#36, én sem értem. Neked nincs engedélyezve, hogy elővegyél egy tányért és azon egyél? Meg kell várnod, hogy a húgod végezzen és az ő használt tányérjából enni?
2021. jún. 29. 19:31
 39/245 anonim ***** válasza:
100%
A kulturált étkezés ott kezdődik, hogy nem eszek más után...
2021. jún. 29. 19:32
 40/245 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kérdező. Valószínűleg tök sok olyan dolgot csinálnak otthon, amiről fogalma sincs, hogy nem normális dolog, csak az nem ütközik ki mint a tányéros dolog a tejföl miatt :(
2021. jún. 29. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!