Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/245 anonim ***** válasza:
99%

Nem tudom, hogy hogy nézhetett ki az a tányér, de a tejföl alapból folyékony, ha töltött káposztára teszem, akkor sem tudom úgy megenni, hogy ne legyen egyáltalán olyan a tenyér (márha nem annak a lekanalázávak kezdem). Ha valamit ráraksz a tányérra, akkor az koszos lesz, hiába az étel tetejére rakom, mert mondjuk leviszem a villával. Abban, hogy ledisznóztad emiatt a húgod marhára nincs igazad.

Miért nem jár egyébként külön tányér? Ha elmosod egyébként előtte az nem ugyanaz, mintha új tányért vennél, majd magad után elmosnád? Ez így nem jobb megoldás? Értem én, nálunk is simán működik az, hogy ha nem kérem a szelet sütim például, megeszi utánam más, akinek ízlik, hiába kóstoltam már bele, de ettől függetlenül kiszedni magának mindenki új tanyérba szed, mert azért az jár. Természetes nem szendvics után maradt tányérra értem ezt például, hanem egy ebédre, amit te is írtál.

2021. jún. 29. 18:08
 12/245 anonim ***** válasza:
92%
Diszfunkcionális család.... nem az egymaseból eves itt a legnagyobb problema...
2021. jún. 29. 18:12
 13/245 A kérdező kommentje:
11-es. Lehet kevesebb szaftot és tejfölt rárakni és mindjárt nem egy kisebb pocsolya marad a tányérban evés után, aztán még az a dolog is létezik, hogy kenyér amivel szépen kilehet törölni.
2021. jún. 29. 18:22
 14/245 anonim ***** válasza:
99%
Vegyél magadnak egy saját tányért, ami csak a tiéd, és dugd el a többiek elől. Nem olyan drága.
2021. jún. 29. 18:28
 15/245 anonim ***** válasza:
89%
neked van igazad. komolyan ti egymás után ugyanabból a mosatlan tányérból esztek?😐🙄
2021. jún. 29. 18:32
 16/245 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy valaki tejföllel eszi, nem jelenti, hogy disznó módjára. Mit csináljon, nyalogassa el, hogy őfelségét ne zavarja?
2021. jún. 29. 18:35
 17/245 anonim ***** válasza:
100%
Khm, Martinka?
2021. jún. 29. 18:36
 18/245 anonim ***** válasza:
79%
13: milyen jogon pofázol bele, hogy más hogyan szereti enni a kajáját...??????
2021. jún. 29. 18:40
 19/245 anonim ***** válasza:
76%

Kis egoista hisztistini....

Mindenki egyen úgy és azt, ahogy _ő_ szereti.....

Kérdező, majd szépen elköltözöl, és akkor úgy eszel és azt, ami neked tetszik. Amit te főzöl magadnak. Tejföl nélkül...

2021. jún. 29. 18:41
 20/245 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, én komolyan elhűltem már eleve azon, hogy egymás koszos tányérjából esztek!

Mivel vagy előrébb, ha bárki itt azt mondta volna, hogy igazad van?

És milyen jogon akarnád megszabni, hogy a testvéred vagy anyád hány kanál tejföllel, vagy mennyi szafttal eszi a pörköltet? Nem ismered a mondást, hogy "de gustibus non est disputandum"....????

Te hogyan vennéd, ha rádtukmálnák a tejfölt - csak azért, mert ők úgy szeretik?

Van itt baj bőven a toronyban nálad!

2021. jún. 29. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!