Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/245 anonim ***** válasza:
94%

#84: na én ebből kimaradtam...

De erősen sanszos, hogy ugyanaz a troll....

2021. jún. 30. 08:52
 92/245 anonim ***** válasza:
96%

Mindjárt visszaolvasok.... csak ide-oda belekattintgattam... szóval a tesója megeszi pl. 2-kor a kaját, otthagyja az asztalon a maradékot, és a kérdező 4-5-kor ebből a rászáradt, legyek által bepetézett tányérból eszik?????

Asztaq+! :-D

2021. jún. 30. 08:53
 93/245 anonim ***** válasza:
100%

Ketten élünk, de eszem ágában nem lenne a párom által használt tányérból enni.

Milyen sóherek vagytok már, pfuj. Igénytelenség a köbön.

2021. jún. 30. 09:25
 94/245 anonim ***** válasza:
100%

Te csak a 130-as fizuddal ne keményedj. És majd akkor nem lesztek alsó középosztály, ha fejenként 500, nem összesen. Apósom a ti összbevételetek háromszorosát keresi, hogy értsd. Mondjuk ugye azért, mert ott van mögötte a sok év munka. Én nyilván nem kapok annyit. De arra már lehetne verni magát, ha olyan suttyó lenne, mint te.

Az pedig nem disznó evés, ha sok tejföllel és szafttal szereti. Majd biztosan egy tányér tészta után még tör egy darab kenyeret kitörölni a tányért. Hol élsz te? Nyilván természetes, hogy elmosod, ha abból akarsz enni, de az lenne a természetesebb, ha eleve ott sem hagyná, hanem elmosná maga után. Baromi igénytelen csak lebszni a koszos tányért. A baj ezzel van itt, és nem azzal, hogy marad benne egy mokkás kanálnyi szaft. Csak pisinél a wc-t se húzzátok le? Egymás vizében is megfürödtök? Nem a kisgyerekek, de mondjuk 5 év felett? Amúgy meg én magasról leszrom, hogy ki eszik ki után, hogy anya a gyerek után, vagy férj a feleség után, nem érdekel, ő dolguk, ettől nekem nem undorító senki.

2021. jún. 30. 12:52
 95/245 anonim ***** válasza:
100%
Undorító...
2021. jún. 30. 13:12
 96/245 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én gondoltam magamat hisztis picsának, mert páromra morgok hogyha eszik valamit ami leveses vagy szaftos akkor ne hagyja ott az asztalon meg ha a mosogatóba is teszi akkor eresszen már bele kis vizet ha nem mosogatja el( ha már úgyis nekem kell mert lusta) akkor ne száradjon bele ugyanez a bögrékkel is...de te meg ebből eszel?

Apád nem tudom milyen ács lehet de vmit kibaxott szarul csinál... Szomszédnak két milla volt csak a munkadíj + anyag tehát volt neki majd 4 milla és itt vagyunk Hatvan mellett 8 km-re... Boscht azt meg hagyjuk is a 4/4-es 12 órázásokkal... Mindig keresnek embert érdekes.

Nem verném magam a 130-as fizuval,de itt hatvan környékén kis városokban pl 40+rezsi egy komplett lakás... Rezsi nem sok ha ekkora a szád akkot hajrá hajrá vagy lehet bejárogatni Bpre óránként van busz / szállásos meló azt ennyi

2021. jún. 30. 13:16
 97/245 anonim ***** válasza:
100%
"Meséljétek már el, ti mennyből éltek." Hát, férjem keres majdnem ennyit....
2021. jún. 30. 13:16
 98/245 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vicc. Még a saját tanyéromból sem eszem kétszer. Leveses tányérba sem szedek főételt. 30ft egy mosogatógép tabletta, minimális vízzel tiszta lesz minden.

Egy 4-5 fős családi nettó 500e bevétel nagyon kevés, egyedül többet keresek nőként. Egy átlagkereset nettó 290e körül van.

2021. jún. 30. 13:41
 99/245 anonim ***** válasza:
100%

Átlag keresetef ez max Bp vagy nagyobb városok és X végzettséggel.

Én erre lakok ahol a kérdező. 2-3 műszakokban gyárban 200-220 nagyon max. Nettó 700 ftos órabérek vannak, tehát a kérdező vmi kisboltban lehet kasszás vagy vmi mert ide nézve is keveset keres.

Az hagyján h ő keveset keres, mert mondjuk nem talál a szakmajában munkát csak 8 ált. Van meg stb.

De az apjának ácsként ha egyetlen egy házat is csinál havonta legyen ez is a legolcsóbb, mert vidék neki kéne 600 -800 ezret hazavinnie egyedül. De mondom a szomszédnak haveri alapon tavaly volt a munkadíj másfél millió haveri alapon... És ács volt tehát akkor itt vmi nem stim ha haveri alapon is másfél milla...

2021. jún. 30. 13:57
 100/245 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is ács hanem csak segédmunkás az ács mellett. Szakmunkával valóban szöbbet kellene keresnie. Nem mintha a segédmunkás éhenhalna, csak így érthető az összeg.
2021. jún. 30. 14:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!