Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
Hell mint a luxus szinonímája...??
Proli műanyag sz.r... 😂😂😂
500K egy családra ma már nem pénz. Mi ennél többől élünk ketten, gyerek nélkül. 500K az két 250-es fizu egy hóra olyan 1200Ft-os órabérrel. A Lupa tón 3 éve ennyi volt a diákok fizetése.
Ui: nem nézek le senkit, csak ne nevettesd ki magad az 500K-s álomkeresettel mert az nem az.
Én le se merném írni, apám mennyit keres építési vállalkozóként, akinél talán pont a te apukád az ács.
61. Kérdező! Ti nem vagytok gazdagok egyáltalán. Szegények se, talán olyan alsó középosztálybelieknek mondaálak titeket. Ebből ki lehet fizetni a számlákat és eltartani 2 gyereket. De semmi luxus.
Másodszor ez nem a te pénzed hanem a szüleidé. Lassan már el kellene hagyni azt higy a szüleid keresetével dicsekedsz. Ezt a tinik szokták csinálni. Elfelejted higy ez nem a tiéd. A te keresteddel dicsekedj ami most 150 ezer. Ugye így jobban belegondolva már nem is olyan sok.
"Ne flegmázzál! Mondtam már, hogy nem flegmázol velem!"
Oszt mé', mit csinálol?
Havi 500k neked alsóközéposztály?Kemény... Akkor a magyar átlag kereset valahol 300k felett van? Még bruttóban sem barátom.....
Uram, Ön fideszes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!