Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/245 anonim ***** válasza:
94%

40: hát ja....

Normál esetben azért csak eljár barátnőkhöz, ismerősökhöz, osztálytársakhoz, ahol látnia kéne, hogyan megy ez "normális" családokban....

2021. jún. 29. 19:41
 42/245 anonim ***** válasza:
100%

én ezt felesleges problémázásnak tartom, mindkét fél részéről, nem tudtok kompromisszumot kötni, ennyi

senkinek nem tudnék igazat adni

2021. jún. 29. 19:43
 43/245 anonim ***** válasza:
100%
Mélyigénytelenség.
2021. jún. 29. 19:49
 44/245 qkker1 ***** válasza:
100%

"Mivel általában mindenki egymás után eszik, ezért felesleges elővenni. Pl egy rántott húst minek együnk meg 3 tányérból?"

Ez hogy működik, valaki elkezd enni a családból, és mindekni vár a tányérra?

Azt a rohadt igénytelen családot!

2021. jún. 29. 19:50
 45/245 anonim ***** válasza:
99%

Én egy gusztustalan putriban nőttem fel, és csak huszonévesen döbbentem rá, hogy normális családok nem így élnek, tehát sok mindent felnőttként tanultam meg, de ez nálam is kiverte az undor mércét.

1 tányért elmosogatni fél liter vízből is meglehet tenni, ha ez a vita tárgya, számomra érthetetlen.

Ha anyudtól várnád, hogy mossa el, miközben nálatok ez a "szokás", úgy a logikát értem, hogy miért veszett össze veled.

2021. jún. 29. 19:52
 46/245 anonim ***** válasza:
89%

Ha mar ennyire zavar a szaft es ilyen fura csalad vagytok, akkor adok egy tippet:

Kerd meg a hugod, hogy eves utan alaposan nyalja ki a tanyert, de ugy, hogy csillogjon! Fontos, hogy kello mennyisegu nyalt hasznaljon, az ingyen van!

Jo etvagyat!

2021. jún. 29. 20:01
 47/245 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelműen neked van igazad kérdező! Én értem amit írsz, néha mi is eszünk egymás után de pl ha csak 2 morzsa van a tányéron nem ugyanaz, mintha egy olyan dolog amitől tiszta rosszul van az illető (pl ha májszaftos lenne én is ugyanilyen rosszul lennék mint te..). De alapvetően nálunk nem is kérdés, hogy lehet tiszta tányérból enni. Ha megy azon a plusz egy tányéron kiakadt, akkor mondd neki, hogy elmosod majd, csak hadd egyél egy olyan tányérból, amitől nem kapsz hányingert...
2021. jún. 29. 20:03
 48/245 anonim ***** válasza:
93%

Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy “költözz el, addig pedig állj be a sorba és ne játszd az elkényeztetett csitrit”.

Igenám, de ilyen gusztustalan keretek között én sem bírnék enni instant hányinger nélkül. Komolyan… mint a kutyák… bár nálunk még az állatoknak is jut külön tál, nem egymás után nyalnak egyet.

Divatos felhozni Afrikát, Brazíliát, Indiát, de szomorú, hogy egyáltalán nem kell olyan messzire menni, és itthon is találni olyan családokat, akik pár tányéron akarnak spórolni.

2021. jún. 29. 20:25
 49/245 anonim ***** válasza:
93%
De miert nem vesz elő egy tiszta tányért??? Miért nem eszik együtt a többiekkel?
2021. jún. 29. 20:38
 50/245 A kérdező kommentje:

Igénytelen ház? Szeretnétek ti ilyen igénytelen házban, ilyen színvonalon élni, mint mi. :D Nem azért spórolnak anyámék, mert szükség van rá, hanem mert ezt tanulták otthon.(Szegénységben éltek)

Mivel én a melóból hazaérek 3 fele, apám hazaér 5-6 között, szóval mindenki akkor eszik amikor hazaér. Anyám a gép előtt szokott enni, húgom meg mindig máskor. Másrészről meg utálok mindenkit, csak azért lakok még itthon, mert 130k-s fizetéssel egy patkányfészekbe költözhetnék.

Mamámnál együtt szoktunk enni.

2021. jún. 29. 20:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!