Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/245 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, ha van rá lehetőséged, vegyél magadnak külön étkészletet. Az sem baj, ha mindenből kettőt veszel. De azokat csak te használd, és te is mosd el magad után. Kanál, villa, kés, kiskanál, pohár, mélytányér, lapostányér, kistányér, műzlus tál, vagy amire neked szükséged van. Ezt te tudod.

Csak megjegyzem, hogy ilyen melegben egy tejfölös pörköltnek, még ha maradék is, nem kell sok hogy megromoljon. Ha a húgod tegyük fel délben evett, te pedig abból a tányérból ennél délután 4 órakor, lehet kapnál egy kus gyomorrontást. És nem a tejföl miatt, hanem,azért,mert eleve a nyálban vannak emésztő enzimek, ami rákerül a kanálra, onnan az ételre. Tehát, ami már nyálas, nem rakjuk bele abba, amiből más is eszik

2021. jún. 29. 20:49
 52/245 anonim ***** válasza:
95%

"Szeretnétek ti ilyen igénytelen házban, ilyen színvonalon élni, mint mi."

Miért, te azt, hogy egy tányérból eszitek a töltött káposztát igényes háznak nevezed?

Mint mondtam, ennyire még az állatoknak SEM szokás spórolni, de hát ha nektek ez jó, végül is tényleg, mi nem élünk olyan színvonalon, mint ti.

2021. jún. 29. 20:50
 53/245 anonim ***** válasza:
100%
Most már pláne nem értem a helyzetet. Egy valaki eszik egy tányérból, és otthagyja a másiknak? Akkor is, ha beleszárad az a szaft/morzsa/zsírpaca/leves maradék? Ez baromi igénytelen.
2021. jún. 29. 20:54
 54/245 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező ha dolgozol vegyél eldobható tányérokat magadnak amiket nem kell elmosni. Tudom hogy nem olyan szép mint a porcelán de ki lehet bírni. Az a lényeg hogy tiszta. E mellett ha anyukád nem látja elmosod a koszos porcelánt és abból eszel.
2021. jún. 29. 20:59
 55/245 qkker1 ***** válasza:
100%

"Igénytelen ház? Szeretnétek ti ilyen igénytelen házban, ilyen színvonalon élni, mint mi."

Kösz, de kihagyom a putris életet!

2021. jún. 29. 20:59
 56/245 anonim ***** válasza:
97%

Tehat ha pl a hugod 2 oraval elotted evett, akkor a maradek dzsuva ott fog aszalodni a tanyeron mig te haza nem ersz es ra nem teszel egy reteg friss kajat?

Huh..van am gyomrotok...

Amugy en inkabb kozolnem Anyammal, hogy adok egy kis plusz penzt a viz szamlara, de tiszta rendes tanyerbol fogok enni! Sajnos ez nalad nem mukodne, mert az igenytelenseg mellett meg lusta is vagy! 🤢🤮🍲

A csirke combon levo maradekot remelem nem ragod le utanuk..de nem lepne meg ha igen...🦴🍗🤤

2021. jún. 29. 21:15
 57/245 A kérdező kommentje:
Apám ács, anyám pedig a hatvani Bosch-ban dolgozik. A havi bevétel nettó 500k felett van. Meséljétek már el ti mennyiből éltek?
2021. jún. 29. 21:15
 58/245 qkker1 ***** válasza:
98%

"Meséljétek már el ti mennyiből éltek?"

Nem mintha sok közöd lenne hozzá, de a táppénzem több, mint 500 E HUF.

2021. jún. 29. 21:20
 59/245 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekünk kertes házunk van 3 szobával, hatalmas kerttel bármi adósság nélkül és nincs wnnyi havink mint nektek, de valahogy sose eszünk egymás után, nem iszunk egymás poharából és egyből elmosogatunk ha ettünk, nem hagyjuk ott másnak két órára. Durva lehet.
2021. jún. 29. 21:22
 60/245 anonim ***** válasza:
100%
#57, semmi közöd hozzá, de ha már így felvágsz ezzel, felvilágosítanálak, nálunk egy személy keres annyit, az ötből. Drágám, ez nem pénz, hanem igényesség kérdése.
2021. jún. 29. 21:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!