Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/245 anonim ***** válasza:
99%
jujj, valahol tényleg egymás után esznek egy tányérból? Ismerek szegény családokat de még ott sem dívik... Max egy szendvicset megeszek a párom után egy tányérból, de csak ha morzsa maradt utána, ha kecsöp vagy bármi egyéb akkor már nem.
2021. jún. 29. 18:52
 22/245 anonim ***** válasza:
100%
Fuj de igenytelen csalad vagytok!Majd kifordult a gyomrom, mig olvastam...A tejfol itt a legkisebb gond...
2021. jún. 29. 18:56
 23/245 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel általában mindenki egymás után eszik, ezért felesleges elővenni. Pl egy rántott húst minek együnk meg 3 tányérból?"

Ilyen igénytelen hozzáállás mellett ne zavarjon a tejföl, az a legkisebb baj nálatok!

2021. jún. 29. 19:05
 24/245 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb öntsétek egy lavórba a kaját és mindenki eszik belöle, semmivel sel gusztustalanabb!
2021. jún. 29. 19:07
 25/245 anonim ***** válasza:
100%
tocsogósan finom. és kenyeret biztos nem ennék hozzá.
2021. jún. 29. 19:09
 26/245 anonim ***** válasza:
100%
24: elég lenne egy vályú.... :-D
2021. jún. 29. 19:10
 27/245 A kérdező kommentje:

Ha nekik joguk van úgy enni, ahogy akarják, akkor nekem is jogom van elmosni vagy új tányért elővenni, mert nem akarom az ő tejfölös szaftjukat megenni.

Ma anyám azon akadt ki, hogy miért nem vagyok képes abból a tányérból enni, meg minek pazarlom a vizet.

16 és 19! Nem flegmáztok, oké!?

Lehet szépen enni és disznó módjára enni! Amikor a pörkölt fele ott van a tányérban evés után, az DISZNÓ féle evés!!!

2021. jún. 29. 19:12
 28/245 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire nem kell takarékosnak lenni, az alsóneműiteket is egymásnak adjátok? Én értem, hogy fogy a víztartalék, és könnyebb egy tányért elmosni,

de könyörgöm.

Na mindegy, Kérdező, szerintem vagy mosd el a tányért mielőtt eszel rajta, vagy vegyél magadnak egy saját tányért, ami csak a tiéd.

Már meg sem merem kérdezni, hogy az evőeszközökkel mi a helyzet.

2021. jún. 29. 19:13
 29/245 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nekik joguk van úgy enni, ahogy akarják, akkor nekem is jogom van elmosni vagy új tányért elővenni, mert nem akarom az ő tejfölös szaftjukat megenni."

Igen, ez minden normális helyen így van.

2021. jún. 29. 19:14
 30/245 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gond az, hogy lusták mosogatni ezért inkabb megvarjak míg a másik megeszi a kajat, hogy ne legyen sok mosatlan. El sem tudom képzelni, hogy hogyan nezhet ki a lakás, mert valószínű minden masra is éppen ennyire lusták és egy koszfeszekben elhetnek. Azt tudom tanácsolni, hogy ha finnyás vagy akkor inkább mosogass +1 tányért.
2021. jún. 29. 19:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!