Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
"Havi 500k neked alsóközéposztály?Kemény... Akkor a magyar átlag kereset valahol 300k felett van? Még bruttóban sem barátom....."
Látom a matematika és az értő olvasás sem az erősséged!
Ketten keresnek , legalábbis szerinted, 500 E nem k, az súlymértékegység, Ft-ot, azaz fejenként 250 E-t. Akkor milyen 300 E átlagról hadoválsz?
Mivel az alsó közép a 250, ezért a közép gondolom a 300. Te lenni nagyon okos.
75-ös! Mert megtehetem!
"Mivel az alsó közép a 250, ezért a közép gondolom a 300. Te lenni nagyon okos."
Te sötétség, 250-et keresnek a szüleid, nem 300-at!
"75-ös! Mert megtehetem!"
1. erre a szar fizura nem verném magam;
2 nem azért vered magad, mert megteheted, hanem mert olyan sötét vagy, hogy neked még ennyi se lesz!
Szerintem szálljunk le szegény kérdezőről...
A kérdése után itt döbbent rá, hogy az egy tányérból evés nem csak a tejfölutálata miatt gáz, majd amikor lehurrogtuk mindenféle igénytelennek a családját bedobott egy szerinte nagynak tűnő összeget, hogy mentse a menthetőt.
Kedves kérdező! Örülünk, hogy jól éltek, és hó végén még van hell, nálunk burn is meg gyros meg meki ha úgy akarjuk minden nap és a kutya is csirkemellet eszik rizzsel.
Kár volt fizetésbe elvinni a kérdést, főlég konkrét számokkal, mert sajnos nagyon is kikezdhető, mivel egy ilyen full átlag összeggel dicsekszel (jó, ha valami nagyon vidékiek vagytok, ott lehet, hogy tényleg pazarnak számít).
Egymás után enni semmit sem egészséges vagy normális, max egy szendvicset. Nekem pl a párom az egyetlen személy akire nem vagyok finnyás, vele hajlandó vagyok egy pohárból inni, de a tesóim-szüleim után az se menne, de pl egy kávét már nem főznék magamnak a párom használt kávésbögréjébe.
"Azaz az átlag alatt élünk, szóval az átlag 250 felett keres. Jobban a szádba rágjam??"
Legalább jegyeznéd meg, hogy korábban miket firkáltál!
Akkor a magyar átlag kereset valahol 300k felett van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!